«Τη νίκη με τον κόσμο κόντρα στον Υδραϊκό!»

Από inpaok.com: Όσα είπε ο παίκτης πόλο της ομάδας του ΠΑΟΚ, Νίκος Προσινικλής.
Πηγή: inpaok.com
«Τη νίκη με τον κόσμο κόντρα στον Υδραϊκό!»

Ο παίκτης πόλο της ομάδας του ΠΑΟΚ, Νίκος Προσινικλής μίλησε για το παιχνίδι κόντρα στα Χανιά, για τον επόμενο αγώνα κόντρα στον Υδραϊκό, για την αλλαγή προπονητή στον πάγκο του Δικεφάλου, αλλά και για την επιστροφή του στην ομάδα μετά από έναν χρόνο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι κόντρα στα Χανιά:

«Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο το θέλαμε. Τα Χανιά είναι μια πολύ δύσκολη έδρα. Δεν ήρθαν τα πράγματα όπως τα περιμέναμε. Πλέον στενεύουν τα περιθώρια για εμάς, γιατί θέλουμε να αποφύγουμε τα Play-Out. Τώρα με τον Υδραϊκό έχουμε ακόμα μια ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη».

Για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Υδραϊκό:

«Είναι ένα από τα παιχνίδια τα οποία είναι πολύ δύσκολα. Ο Υδραϊκός είναι μέσα στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, έχουν αλλάξει προπονητή. Θέλουμε να πάρουμε το παιχνίδι, γιατί απευθείας θα ανέβει η ψυχολογία μας, κερδίζοντας έναν από τους αντιπάλους που είναι ψηλά στην βαθμολογία. Θέλουμε να έρθει ο κόσμος και να σταθεί δίπλα μας, όπως έκανε με τη Χίο.

Τον καλούμε και πάλι να έρθει να μας στηρίξει όπως και σε όλα τα παιχνίδια, γιατί πλέον για εμάς όλα είναι τελικοί, για να μπορέσουμε να σώσουμε την κατηγορία και να μπορέσουμε να πλασαριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα στην βαθμολογία».

Για την αλλαγή του προπονητή:

«Ο κόουτς είναι ένα από τα βαριά ονόματα της υδατοσφαίρισης. Έχει έρθει στην ομάδα και έχει βοηθήσει αρκετά με την παρουσία του στην ψυχολογία της ομάδας και αυτό συμβαίνει, γιατί ήταν πρόσφατα παίκτης.

Μας βοηθάει τον καθένα ξεχωριστά και μας ανεβάζει την ψυχολογία μέσα στο παιχνίδι. Προσωπικά έχω παίξει και αντίπαλος μαζί του, ήταν ένας αθλητής-πρότυπο και όταν ένας τέτοιος άνθρωπος είναι προπονητής σου, έχεις μόνο να κερδίσεις από αυτό».

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ:

«Είμαι στον ΠΑΟΚ από 15 χρονών. Πέρσι ήταν μια χρονιά στην οποία είχα τελειώσει με το πτυχίο μου. Είχα την ευκαιρία να δουλέψω στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Γερμανία, ταυτόχρονα αγωνιζόμουν σε ομάδα. Τελείωσε η χρονιά εκεί και με αφορμή πως είχα κάποιες άλλες ευκαιρίες εδώ στην Ελλάδα, υπήρξε επαφή με την ομάδα του ΠΑΟΚ και με συνοπτικές διαδικασίες ξανά συνεργαστήκαμε την φετινή σεζόν».

Διαβάστε ακόμη...