ΠΑΟΚ Prima Holidays - Υδραϊκός

Συνέχεια στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του για το τμήμα υδατοσφαίρισης ανδρών ΠΑΟΚ Prima Holidays, ο οποίος υποδέχεται το μεσημέρι της Τρίτης 25 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 15:00 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον Υδραϊκό στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ Prima Holidays - Υδραϊκός

Με λευκό απουσιολόγιο και τις προπονήσεις να εστιάζουν στον αγώνα με τον Υδραϊκό, αλλά και στην αφομοίωση σε σύντομο χρονικό διάστημα των "θέλω" του προπονητή Θοδωρή Χατζηθεοδώρου από τους παίκτες, κινήθηκε η προετοιμασία του Δικεφάλου.

Για την κατάκτηση των βαθμών της νίκης, ο ΠΑΟΚ θέλει για ακόμα μια φορά δίπλα του τους φίλους της ομάδας.

Ο αθλητής του Δικεφάλου, Γιώργος Καλαϊτζής, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

"Μετά την αλλαγή προπονητή η ομάδα έχει συσπειρωθεί ακόμα περισσότερο. Άπαντες κατανοούν την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Η δουλειά μας είναι να βγάλουμε την ομάδα από την ζώνη των πλέι αουτ και σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε το 110% των δυνατοτήτων μας, αρχής γενομένης από αύριο με τον Υδραϊκό. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για την αυριανή αναμέτρηση. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και αν ακολουθήσουμε πίστα το πλάνο του προπονητή θα είμαστε νικητές".

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020
17η αγωνιστική, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
15:00, ΠΑΟΚ Prima Holidays - Υδραϊκός
(LIVE από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)

Διαβάστε ακόμη...