Επιβεβαιώνει ο ΠΑΟΚ για Μίσιτς

Από sdna.gr: Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επιβεβαιώνουν απόλυτα τις πληροφορίες του SDNA για την συμφωνία που επετεύχθη με τον Γιόζιπ Μίσιτς, με τον Κροάτη να έχει υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ασπρόμαυρους».
Πηγή: sdna.gr
Επιβεβαιώνει ο ΠΑΟΚ για Μίσιτς


Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ο Γιόζιπ Μίσιτς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή που αποτέλεσε τη φετινή... αποκάλυψη του Δικεφάλου!

Λίγο αργότερα, ήρθε και η επιβεβαίωση από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας πως έχει επέλθει συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή για την παραμονή του στην ομάδα και πως εντός των χρονικών ορίων που προβλέπονται θα ολοκληρωθεί και η συμφωνία με την Σπόρτινγκ που έχει τα δικαιώματά του.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Κροάτης υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους νταμπλούχους Ελλάδος, οι οποίοι με την ολοκλήρωση του δανεισμού του θα καταβάλλουν και το ποσό των δύο εκατ. ευρώ περίπου στους Πορτογάλους που αντιστοιχεί στην ρήτρα αποδέσμευσής του.

Πλέον, απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για να ολοκληρωθεί η υπόθεση Μίσιτς, στην οποία σημαντικό ρόλο έπαιξε και η επιθυμία του 26χρονου να παραμείνει στο δυναμικό του Δικεφάλου...

Διαβάστε ακόμη...