«Άλωσε» και το Αλκαζάρ

Νίκη, νίκη, νίκη και πάλι νίκη, ο ΠΑΟΚ Morris συνέχισε την αήττητη πορεία του για ένα ακόμη παιχνίδι με την ΑΕΛ να είναι το πιο πρόσφατο θύμα του, την οποία και κέρδισε στο Αλκαζάρ με 0-1 σε ένα γήπεδο με πολύ κακό αγωνιστικό χώρο.
Πηγή: acpaok.gr
«Άλωσε» και το Αλκαζάρ

Ο Δικέφαλος μπήκε στο γήπεδο δυνατά από το πρώτο λεπτό, παρά την κυριαρχία του δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα της ΑΕΛ, με τον Σπύρο Φιλίππου να αλλάζει τον σχηματισμό της ομάδας σε 4-4-2 και να προσπαθεί να γεμίσει την αντίπαλη περιοχή. Στο 36' η Betancourt με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το δοκάρι. Το γκολ ήρθε τελικά για τις “ισόβιες πρωταθλήτριες” στο 45ο λεπτό όταν Πατερνά και Μήτκου συνδυάστηκαν, η τελευταία βρήκε με σέντρα την Δημητρίου, η οποία σκόραρε με διπλή προσπάθεια.

Στην επανάληψη, ο ΠΑΟΚ Morris συνέχισε να έχει τα ηνία του αγώνα χωρίς να απειλείται από την αντίπαλό του, αλλά το γήπεδο δεν βοηθούσε στην προσπάθεια των κοριτσιών του Δικεφάλου να παίξουν συνδυαστικό ποδόσφαιρο και να δημιουργήσουν ορθολογικά ευκαιρίες για γκολ.

Εν κατακλείδι, ο Δικέφαλος για άλλη μία φορά κυριάρχησε στο γήπεδο και δεν άφησε σε κανένα χρονικό σημείο της αναμέτρησης την ΑΕΛ να βρει τα πατήματά της και την ψυχολογία να απειλήσει.

Οι «Ισόβιες πρωταθλήτριες» με το τέλος του δικού τους αγώνα δεν παρέλειψαν να ευχηθούν στον «νταμπλούχο» Ελλάδας ΠΑΟΚ, καλή επιτυχία στο ντέρμπι κορυφής απέναντι στον Ολυμπιακό.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ Morris η αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα στο Προπονητικό Κέντρο Νέας Μεσημβρίας την Κυριακή 15 Μαρτίου.

Ημίχρονο: 0-1

Τελικό: 0-1

Σκόρερ: Δημητρίου

ΠΑΟΚ Morris (Φιλίππου): Παπακωνσταντίνου, Χατζηγιαννίδου, Smiljkovic, Καραπέτσα (60' Στράντζαλη), Πατερνά (80' Ζώτου), Μήτκου, Κακαμπούκη, Betancourt, Δημητρίου, Δοϊρανλή (45' Βαρδαλή), Πούλιου (77' Γκάτσου)

Διαβάστε ακόμη...