«Θα κερδίσει τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ!»

Από inpaok.com:Μετεγγράφηκε πρόσφατα στον ΠΑΟΚ, αλλά η αγάπη του για τα «ασπρόμαυρα» δεν κρύβεται. Ο λόγος για τον Σέρβο πολίστα, Νίκολα Ράντονιτς, ο οποίος είναι δηλωμένος οπαδός της Παρτιζάν, και αγαπά από μικρός τον Δικέφαλο λόγω της ισχυρής φιλίας των δύο ομάδων.
Πηγή: inpaok.com
«Θα κερδίσει τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ!»

Ο 24χρονος περιφερειακός, μιλά στο INPAOK για το ντέρμπι του Δικεφάλου κόντρα στον Ολυμπιακό, στέλνοντας παράλληλα το δικό του μήνυμα για την συνέχεια του πρωταθλήματος, το οποίο πιστεύει ότι θα έρθει ξανά στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό: «Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι, καθώς κρίνεται η πρωτιά της κανονικής διάρκειας πριν οι ομάδες μπουν στα play-off, και θα καθορίσει πολλά. Ελπίζω ότι ο ΠΑΟΚ με την βοήθεια της Τούμπας η οποία θα είναι... καυτή, να κερδίσει τον αγώνα και να περάσει στην κορυφή της βαθμολογίας».

Αν θα πάει στο γήπεδο: «Ήταν... λιγάκι δύσκολο να καταφέρω να βρω κάποιον τρόπο για να πάω στο γήπεδο, οπότε θα παρακολουθήσω με την ίδια αγωνία το ματς από την τηλεόραση».

Για την φιλία του ΠΑΟΚ με την Παρτιζάν: «Είναι μία πολύ ισχυρή φιλία η οποία κρατάει χρόνια. Στην Σερβία αγαπούν πολύ τον ΠΑΟΚ, όπως και στην Θεσσαλονίκη την Παρτιζάν. Ίδιο χρώμα, ίδια πίστη!»

Αν πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Είναι νωρίς ακόμη να μιλήσουμε γι'αυτό, καθώς μέχρι το τέλος της χρονιάς μεσολαβούν πολλά παιχνίδια τόσο στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο, στο οποίο ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει ξανά τον Ολυμπιακό σε διπλά παιχνίδια. Είναι ένα από τα φαβορί, καθώς είναι ο κάτοχός του, και ελπίζω να είμαι στους πανηγυρισμούς στον Λευκό Πύργο στο τέλος της χρονιάς!»

Διαβάστε ακόμη...