Μέρες Χούντας! (photostory)

Από paok24.com: Δεν είναι ανέκδοτο, δεν είναι fake news. Είναι η Ελλάδα της... κανονικότητας εν έτη 2020, είναι η Ελλάδα της οποίας η Κυβέρνηση και η Αστυνομία χορεύουν στους ρυθμούς του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ολυμπιακού!
Πηγή: paok24.com
Μέρες Χούντας! (photostory)

Η σημερινή ημέρα για τους άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας, ξεκίνησε πολύ νωρίς. Συγκεκριμένα, από τις 6 τα ξημερώματα για ορισμένες διμοιρίες των ΜΑΤ, πολλές εκ των οποίων εκτός Θεσσαλονίκης!

Το απίστευτο της όλης υπόθεσης όμως είναι άλλο. Δεκάδες αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, των ΟΠΚΕ και των ΜΑΤ, έχοντας ένταλμα εισαγγελέα αλλά και εκπαιδευμένα σκυλιά, όχι μόνο ξεκίνησαν να κάνουν έρευνες εκτός της Τούμπας από τις 7 το πρωί αλλά μπήκαν αρχικά μέσα στον Σ.Φ. ΠΑΟΚ Τούμπας και εν συνέχεια μέσα στο γήπεδο, παρουσία πταισματοδίκη!

Μάλιστα, οι άντρες της Αστυνομίας έσπασαν λουκέτα και κλειδαριές, κάνοντας στη συνέχεια έρευνες στις κερκίδες, στους χώρους του γηπέδου αλλά και στις... τουαλέτες, στην προσπάθειά τους να εντοπίσουν κάτι αδιευκρίνιστο, ύστερα από σχετική καταγγελία!

Απίστευτο και όμως αληθινό, στην Ελλάδα του 2020, με τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ να βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Τούμπα, 8,5 ώρες πριν την σέντρα του ντέρμπι, με τον εκνευρισμό στις τάξεις της ΠΑΕ ΠΑΕ να είναι ασφαλώς μεγάλος, όπως ήταν αναμενόμενο!

Διαβάστε ακόμη...