ΠΑΟΚ-Φοίνικας: Συνέντευξη Τύπου

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του προπονητή Κώστα Δεληκώστα και του αθλητή Τάσου Γάτση μετά την επικράτηση επί του Φοίνικα Σύρου με 3-1 σετ.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ-Φοίνικας: Συνέντευξη Τύπου

Κώστας Δεληκώστας:

"Ο Φοίνικας είναι μια πολύ καλή ομάδα και διεκδικεί με τις υπόλοιπες ομάδες τόσο το κύπελλο όσο και το πρωτάθλημα. Πρέπει να κάνουμε νίκες μέχρι το τέλος για να πάρουμε την 2η θέση. Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν ήμασταν καλοί τόσο στο σάιντ άουτ όσο και στα σετ που πήραμε άνετα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το μπλοκ άμυνα, και σε τρανζίσιον κατάσταση και στο σάιντ άουτ, ωστόσο πρέπει να διορθώσουμε κάποια λάθη που κάνουμε. Πίσω στο μυαλό μας είναι να είμαστε έτοιμοι σε 20 μέρες, όπου θα αντιμετωπίσουμε τη Σύρο στην έδρα της, μια ομάδα που παίζει καλύτερα στο γήπεδό της και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο".

Τάσος Γάτσης:

"Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Ξεκινήσαμε κάπως νωθρά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσουμε το πρώτο σετ. Παρ' όλα αυτά καταφέραμε να πιέσουμε τον αντίπαλο και παρά τα νεκρά διαστήματα που είχαμε και στα υπόλοιπα σετ, να πάρουμε τη νίκη. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, πήραμε σήμερα τη νίκη και το ίδιο θα κάνουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ενώ στόχος μας είναι και το κύπελλο, το οποίο αποτελεί έναν από τους βασικούς μας στόχους. Ελπίζω να πάνε όλα όπως τα έχουμε προγραμματίσει και να είμαστε εμείς οι νικητές".

Διαβάστε ακόμη...