«Πιο εύκολο το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ»

Η εικόνα του να συγκινείται, με το καλάθι του μόλις 17,5 ετών γιου του, Αλέξανδρου, στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Βιλερμπάν έγινε «viral». Μιλώντας στο Libero 107,4 σήμερα, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον ΠΑΟΚ και στη μάχη της παραμονής.
Πηγή: paok24.com
«Πιο εύκολο το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ»


Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης κατέγραψε την τρίτη του συμμετοχή στην Ευρωλίγκα, αλλά χθες, πέτυχε τους πρώτους του πόντους και η κάμερα «συνέλαβε» τον πατέρα του, Σωτήρη, να συγκινείται κατά την εκτέλεση μιας βολής.

Μιλώντας στο Libero 107,4, αφού αναφέρθηκε σε όσα έγιναν χθες, μίλησε και για την κατάσταση του μπάσκετ της Θεσσαλονίκης, με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη στις δύο τελευταίες θέσεις της Basket League.

«Ο Ηρακλής είναι σε καλύτερη μοίρα από τους άλλους δύο. Είναι πολύ δύσκολο να σχολιάσω. Είναι κατάντια για το μπάσκετ της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης να παλεύουν για τη σωτηρία. Τα οικονομικά μεγέθη είναι διαφορετικά πλέον, αλλά κι εμείς σαν ομάδες, δε φροντίσαμε να τα νοικοκυρέψουμε. Κάναμε προϋπολογισμούς που δε μπορούσε να αντέξει η τσέπη μας. Κακά τα ψέματα, τώρα παρακαλούν και προσπαθούν να σωθούν. Δεν κοίταξαν τις μικρές ηλικίες και όλα ήταν επιφανειακά» είπε και συνέχισε για τη μάχη της παραμονής.

«Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει πολύ πιο εύκολο πρόγραμμα. Έκανε μια κακή ήταν με τον Κολοσσό αλλά έχει το περιθώριο. Ο Άρης έχει έναν τελικό με τον Πανιώνιο. Για μένα, ο Πανιώνιος είναι η μια ομάδα, τώρα που έφυγε και ο Σάμιουελς και ψάχνουμε το δεύτερο. Ο ΠΑΟΚ αν διασφαλίσει τα παιχνίδια που έχει στην έδρα του, τότε μπορεί να μείνει. Ο Άρης χρειάζεται τη νίκη με τον Πανιώνιο, γιατί δεν έχει τις ισοβαθμίες».

Ο Σωτήρης Νικολαΐδης, μίλησε με αφορμή την πορεία του γιου του και για το κομμάτι που έχει να κάνει με τα τμήματα υποδομής. «Βλέπουμε μόνο τα προφανή, τίποτα άλλο. Δεν υπάρχει και κάποιος να δείχνει κάτι διαφορετικό. Εμείς μεγαλώσαμε στην αλάνα και κατά λάθος, ένας άνθρωπος με έβαλε στο μπάσκετ. Τώρα τα παιδιά, παίζουν σε μια ακαδημία, που είναι μια εισπρακτική εταιρεία. Έλεγα πάντα στον Αλέξανδρο, ότι αν στοχεύεις ψηλά, αυτοί που σε βλέπουν θα το δουν. Το να κάνεις ένα σκριν, ένα μπλοκ-άουτ, μια έξτρα πάσα, μπορεί να μην τα βλέπουν τα στατιστικά, αλλά οι προπονητές το βλέπουν. Τον Αλέξανδρο, τον έκοβαν από τις εθνικές ομάδες, έλεγαν ότι είναι κοντός και αδύναμος, αλλά του έλεγα να συνεχίζει να δουλεύει και τώρα είναι εκεί που είναι».

Διαβάστε ακόμη...