"Τιμή να φοράω τη φανέλα της Εθνικής"

Από paok24.com: Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης μίλησε για το ξεκίνημα της "γαλανόλευκης" στα Προκριματικά για το Eurobasket 2021.
Πηγή: paok24.com
"Τιμή να φοράω τη φανέλα της Εθνικής"

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, τόνισε μεταξύ άλλων πως αποτελεί χαρά και τιμή για τον ίδιο, η παρουσία του στην Εθνική και η συμμετοχή σε μία ακόμη προκριματική φάση, φορώντας και το περιβραχιόνιο.

"Δε θεωρώ πως είμαι παλιός. Είναι τιμή να φοράω τη φανέλα της Εθνικής, πόσω μάλλον πλέον να είμαι και αρχηγός μαζί με τον Βαγγέλη. Είμαι πολύ χαρούμενος, αρχίζουν τα προκριματικά και θέλουμε να αρχίσουμε με το δεξί. Βρισκόμαστε στην Πάτρα, μια πόλη που αγαπά το μπάσκετ και θέλουμε να μας βοηθήσει ο κόσμος ώστε να αρχίσουμε με το δεξί την προσπάθεια πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2021", σημείωσε ο αρχικά ο Μαργαρίτης, ενώ κατόπιν μίλησε για το παιχνίδι με τη Βουλγαρία, αναφέροντας πως:

"Η Βουλγαρία είναι μια μαχητική ομάδα, πιέζει πολύ την πρώτη πάσα και σουτάρει πολλά τρίποντα. Θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και με τον λίγο χρόνο που έχουμε στην διάθεσή μας να προετοιμαστούμε θα πρέπει να κοιτάξουμε περισσότερο τη δική μας ομάδα. Χρειάζεται να είμαστε προσεκτικοί για 40 λεπτά για να πάρουμε την πρώτη νίκη. Έχουμε κάθε φορά και νέα παιδιά στην Εθνική. Έχουμε στην Ελλάδα μια μεγάλη δεξαμενή παικτών και είναι ευκαιρία να δείξουν τι μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα μας. Αυτό είναι και το σκεπτικό του προπονητικού τιμ".

Διαβάστε ακόμη...