Ο ορισμός του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός «έσβησε» κάθε πιθανότατα για Καθαρά Δευτέρα στο Ξάνθη-ΠΑΟΚ

Απο thrakisports.gr: Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία γνωστοποίησε το απόγευμα την ημέρα και τις ώρες των δύο πρώτων αναμετρήσεων, σε Τούμπα και ΟΑΚΑ αντίστοιχα, για τα ημιτελικά τπυ Κυπέλλου.
Πηγή: thrakisports.gr
Ο ορισμός του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός «έσβησε» κάθε πιθανότατα για Καθαρά Δευτέρα στο Ξάνθη-ΠΑΟΚ

Το ματς της «Ένωσης» με την ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Μαρτίου στις 18:30, ενώ το ντέρμπι του «Δικεφάλου του Βορρά» με τους «ερυθρόλευκους» θα ξεκινήσει στις 21:30, την ίδια μέρα.

Αυτό βγάζει ωστόσο σημαντική είδηση και στο πρωτάθλημα. Ως γνωστόν, η Αστυνομία Ξάνθης έχει ζητήσει να μεταφερθεί για την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου το ματς της τελευταίας αγωνιστικής ανάμεσα σε Ξάνθη και ΠΑΟΚ.

Ο λόγος που υπάρχει αυτό το αίτημα είναι η διεξαγωγή του καρναβαλιού και η αδυναμία της αστυνομίας να αστυνομεύσει με ασφάλεια και τα δύο γεγονότα. Ωστόσο βάσει ΚΑΠ, πλέον το ματς δεν μπορει να διεξαχθεί Καθαρά Δευτέρα.

Ανάμεσα σε δυο επίσημα παιχνίδια πρέπει υποχρεωτικά να μεσολαβούν δύο ημέρες. Ετσι κι αλλιώς η μεταφορά ήταν δύσκολη, καθώς όλα τα ματς της τελευταίας αγωνιστικής πρέπει να γίνουν ίδια μέρα και ώρα. Εφόσον άλλαζε το Ξάνθη-ΠΑΟΚ όφειλε να αλλάξει όλη η αγωνιστική.

Το τι θα γίνει, ειδικά αν επιμείνει η Αστυνομία Ξάνθης, είναι κάτι που θα λυθεί την άλλη εβδομάδα. Ετσι κι αλλιώς, ουδείς σε αυτήν την φάση τόσο στην Ξάνθη όσο και στον ΠΑΟΚ αλλά και στην Λίγκα ασχολείται με αυτό το ματς. Φαντάζει πολύ μακρινό.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών του Κυπέλλου:

Τετάρτη 4 Μαρτίου:

Ωρα 18:30 ΑΕΚ-Άρης

Ωρα 21:30 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Διαβάστε ακόμη...