“Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, θα κερδίσει”

Ο βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού Αλέξης Αλεξίου μίλησε για το ντέρμπι στον Focus Fm 103,6.
Πηγή: sfina.gr
“Καλύτερος ο ΠΑΟΚ, θα κερδίσει”

Μεταξύ άλλων τόνισε:

"Ο ΠΑΟΚ αρχίζει και βρίσκει τα πατήματά του στα τελευταία ματς. Γίνεται πιο γρήγορος και έχει περισσότερη ένταση στο παιχνίδι του. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλες αδυναμίες στην άμυνα και επιθετικά με την αποχώρηση του Ποτένσε έχει μεγάλες δυσκολίες και στις τελικές, γιατί ο Ποτένσε δημουργούσε με την ικανότητά του στο ένας εναντίον ενός.

Ένας σοβαρός ΠΑΟΚ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Θα κερδίσει και θα τελειώσει πρώτος την κανονική περίοδο. Υπερτερεί και στις στατικές φάσεις. Λόγω του τραυματισμού που είχε ο Βιεϊρίνια θα τον έβαζα την Κυριακή δεξί μπακ. Ο Γιαννούλης δεν βγαίνει από αριστερά. Το 70% των επιθέσεων του ΠΑΟΚ γίνονται από την πλευρά του. Αν θέλει να βολέψει και τον Μάτος στην 11άδα ο προπονητής θα πρέπει να τον βάλει δεξί χαφ και τον Βιεϊρίνια μπακ. Εγώ, πάντως, δεν θα το έκανα, γιατί τώρα αρχίζουν και βρίσκουν τις θέσεις τους οι παίκτες με τον Φερέιρα.

Ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερο έμψυχο υλικό από τον Ολυμπιακό και με περισσότερο... βάθος στον πάγκο. Το 90% της 11άδας του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ θα παίξει και στην Τούμπα. Πρέπει να το διαβάσει καλά αυτό το παιχνίδι ο Φερέιρα. Τα κλεδιά του αγώνα πιστεύω πως θα είναι η αντιμετώπιση του Γκερέρο και του Καμαρά. Θα πρέπει να κλειστούν για να μην μπορούν να πάρουν την μπάλα και να δημιουργήσουν παιχνίδι.

Άλλα είναι τα ματς κυπέλλου, αν και πιστεύω ότι οι δύο ομάδες είναι επικεντρωμένες στο πρωτάθλημα.

Ο Ίνγκασον είναι δυνατό παιδί, πήρε χρόνο φέτος και πάει καλά.

Ο Μανάβης είναι μεγάλη μορφή και μέρος της ιστορίας του ΠΑΟΚ".

Διαβάστε ακόμη...