«Μπορεί να έρθω στην Τούμπα για το ντέρμπι!»

Από thessports.gr: Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν ξεχνά τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη. Μιλώντας μάλιστα σε αθλητικό ραδιόφωνο της πόλης υπογράμμισε ότι υπάρχει ενδεχόμενο να βρεθεί στη Τούμπα, για το μεγάλο ντέρμπι με τον ολυμπιακό.
Πηγή: thessports.gr
«Μπορεί να έρθω στην Τούμπα για το ντέρμπι!»

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

«Περιμένω την Αλ Ιτιχάντ. Τον Ιανουάριο είχα συζητήσεις με κάποιες ομάδες και δεν ξέρω τι συνέβη και δεν πήγα κάπου. Είμαι ακόμα σε αναμονή. Δεν ξέρω ποιο θα είναι το μέλλον μου. Περιμένω να βρεθεί λύση στην ομάδα και να αλλάξει η κατάσταση στον σύλλογο για να ξέρω και εγώ ποια θα είναι η επόμενη ποδοσφαιρική μου στέγη.
Στο Πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας υπάρχει περιορισμός με τους ξένους παίκτες και ο αριθμός που πρέπει να έχει στο ρόστερ της κάθε ομάδα είναι επτά. Αυτό μου εμποδίζει τα σχέδια. Το κακό είναι ότι δεν δηλώθηκα τον Ιανουάριο από την ομάδα και τώρα πρέπει να περιμένω μέχρι τον Ιούλιο.
Έχω προτάσεις από ομάδες, αλλά δεν είναι προχωρημένες. Είναι θέμα τριών πλευρών. Βέβαια, υπάρχουν Πρωταθλήματα που είναι ανοιχτά και μπορούν τη δεδομένη χρονική στιγμή να προχωρήσουν σε απόκτηση ποδοσφαιριστή».

Για το αν θα βρεθεί στην Τούμπα την Κυριακή για το μεγάλο ντέρμπι:

«Τώρα είμαι στη Σερβία και υπάρχει ενδεχόμενο να είμαι την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσω το ΠΑΟΚ-ολυμπιακός. Άλλωστε κρατάω επαφές με τους πρώην συμπαίκτες μου και μαθαίνω τα νέα της ομάδας».

Αν ήρθε σε επαφές με τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο για επιστροφή:

«Δεν συζήτησα ποτέ με τον ΠΑΟΚ τον Ιανουάριο για επιστροφή μου στην Τούμπα».

Για το ΠΑΟΚ-ολυμπιακός:

«Πάντα ένα τέτοιο ματς μου έδινε επιπλέον κίνητρο. Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει σ΄ ένα ΠΑΟΚ-ολυμπιακός. Λίγα ντέρμπι μπορούν να συγκριθούν στον κόσμο μ΄ αυτό το ντέρμπι. Ο ΠΑΟΚ είναι στο -2 από τον ολυμπιακό κι όποιος κερδίσει θα δείξει ποιος θα είναι ο πρωταθλητής, αλλά υπάρχει ακόμα δρόμος στο Πρωτάθλημα, αφού έχουμε και τα πλέι οφ. Το καλό στον ΠΑΟΚ είναι ότι βρίσκουν δίχτυα πολλά παιδιά, μόνο ο τερματοφύλακας έχει μείνει για να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα».

Το γεγονός ότι οι δυο ομάδες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο Κύπελλο:

«Άλλο ματς της Κυριακής, άλλο του Κυπέλλου και άλλο των πλέι οφ. Θα γίνουν πολλές μάχες μέχρι το τέλος της σεζόν. Το θέμα είναι ότι επειδή θα βρεθούν πολλές φορές ΠΑΟΚ και ολυμπιακός τα ματς δεν θα είναι τόσο ποιοτικά».

Τις διαφορές που βλέπει στους δυο συλλόγους σε σχέση με πέρυσι:

«Ο ολυμπιακός είναι καλύτερος σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν, ωστόσο δεν ξέρω πως θα παρουσιαστεί στην κρίσιμη καμπή του Πρωταθλήματος, αφού του έφυγαν πολλοί παίκτες τον Ιανουάριο.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ είναι το στο ίδιο υψηλό ποιοτικό επίπεδο. Θεωρώ ότι την Κυριακή ο Δικέφαλος είναι φαβορί να νικήσει λόγω έδρας».

Τι συμβουλές θα έδινε στους συμπαίκτες του για το ντέρμπι της Κυριακής:

«Ως παίκτης δεν έλεγα πολλά, μιλούσα μόνο μέσα στο γήπεδο. Αυτό που θα έλεγα στα παιδιά είναι να έχουν εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους, να έχουν κυριαρχικό ρόλο στον αγωνιστικό χώρο, να μην επηρεαστούν(συναισθηματικά) απ΄ ότι συμβεί στο γήπεδο και να δείξουν ότι είναι οι καλύτεροι. Άφησα καλό σημάδι στον ΠΑΟΚ. Ήταν το τέλειο περιβάλλον, η ατμόσφαιρα, κόσμου, παικτών και διοίκησης ήταν πολύ καλή. Είμαι περήφανος γι΄ αυτά που έδωσα στον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...