Χάθηκε η ουσία…

Από inpaok.com: Η αποχώρηση του Σμιθ από τον ΠΑΟΚ και η λειψανδρία στο ρόστερ του Μέξα
Πηγή: inpaok.com
Χάθηκε η ουσία…

Στην πιο κρίσιμη, και συνάμα δύσκολη στιγμή της ιστορίας του, ο ΠΑΟΚ αντί να είναι ενωμένος και συσπειρωμένος ώστε στα εναπομείναντα παιχνίδια να τα δώσει όλα και να σώσει την ύστατη στιγμή την κατηγορία, θα «τρέξει» δικαστικά με τον πιο συνεπή του σκόρερ τη φετινή σεζόν, Άνταμ Σμιθ, για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Δεν έχει και πολύ νόημα να αναλυθεί το ποιος φταίει σε αυτή την περίπτωση. Άλλωστε, το μόνο που μπορεί να κερδίσει ο Δικέφαλος από αυτή την άτυπη μάχη, είναι το γόητρο, και τίποτα παραπάνω.

Αυτό που θα έπρεπε να νοιάζει τους ανθρώπους της ομάδας, είναι το αγωνιστικό κομμάτι, στο οποίο οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού, όντας στην τελευταία θέση μαζί με τον Άρη, και έχοντας 23 βαθμούς, κερδίζοντας απλά στην ισοβαθμία, η οποία αυτή την στιγμή δεν χρησιμεύει σε κάπου, καθώς ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να «καπελώσει» ακόμη έναν αντίπαλό του.

Η ουσία της υπόθεσης, είναι ότι ο Δικεφάλος τείνει να χάσει τον πιο συνεπή του σκόρερ στη φετινή χρονιά. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Σμιθ μετρά 15.6 πόντους μέσο όρο στην Basket League, ενώ στο Basketball Champions League 3 περισσότερους, έχοντας παράλληλα καλά στατιστικά αλλά και ranking.

Πλέον, ο Κώστας Μέξας καλείται να δουλέψει, αλλά κυρίως να βρει από τους υπόλοιπους παίκτες ότι χάνει από την φυγή του Σμιθ, με τα αγωνιστικά περιθώρια όσο περνάει ο καιρός να στενεύουν σε αρκετά επικίνδυνο βαθμό, και τον ΠΑΟΚ να είναι κοντά στον υποβιβασμό...

Διαβάστε ακόμη...