«Η ΕΠΟ θέλει να γίνει με κόσμο ο τελικός, θα δούμε για την έδρα…»

Απο thessports.gr: Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης μίλησε για την έδρα του τελικού, αλλά και το αν αυτός θα γίνει με κόσμο.
Πηγή: thessports.gr
«Η ΕΠΟ θέλει να γίνει με κόσμο ο τελικός, θα δούμε για την έδρα…»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά την κλήρωση των ημιτελικών:

Για το αν θα γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ με οποιοδήποτε ζευγάρι ή τίθεται θέμα "Καυτανζογλείου": «Η απόφαση για το πού θα γίνει ο τελικός είναι της Εκτελεστικής Επιτροπής βάσει της προκήρυξης που έχουμε. Οπότε θα δούμε ποιοι θα μείνουν τελικά στον τελικό και τι θια αποφασίσει η εκτελεστική».

Για τη δική του ευχή ενόψει των αγώνων ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού: «Δική μου ευχή να γίνουν δύο καλά παιχνίδια, να πάρουν την ευκαιρία όπως έγινε και στο βόλεϊ. Να γίνουν καλοί αγώνες και από τις τέσσερις ομάδες και να πάει ο καλύτερος στον τελικό».

Όσο για το αν θα γίνει παρουσία κόσμου ο τελικός: «Πάντα η πρόθεση της ομοσπονδίας είναι να γίνεται με κόσμο. Η απόφαση το να μη γίνει είναι πάντα της πολιτείας. Η πολιτεία εξετάζει τους λόγους με την αστυνομία κι ανάλογα αποφασίζει ότι δεν θα γίνει. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόθεση οποιαδήποτε στιγμή κι αν ήταν να πει η ομοσπονδία ότι δεν θα γίνει με κόσμο. Ίσα-ίσα».

Διαβάστε ακόμη...