«Ο Ολυμπιακός δε θέλει να έρθει στην Τούμπα!»

Από inpaok.com: ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός προετοιμάζονται για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής (23/2) στην Τούμπα, το οποίο θα κρίνει την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα.
Πηγή: inpaok.com
«Ο Ολυμπιακός δε θέλει να έρθει στην Τούμπα!»

Ο Λούκας Καραδήμος μίλησε σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και υποστήριξε ότι ο Δικέφαλος θα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένος στο αγωνιστικό κομμάτι και να μην δεχθεί γκολ.

Αρχικά τόνισε: «Είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Δεν θα πρέπει να ξεφύγει από τον στόχο του ο ΠΑΟΚ που είναι το αγωνιστικό κομμάτι. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός δεν θέλει να έρθει πάνω. Έτσι λένε. Προσπαθούν να δημιουργήσουν νευρικότητα. Ο ΠΑΟΚ έχει εκπαιδευτεί σε αυτό, δεν θα υπάρξουν αντιδράσεις. Δείξαμε ότι δεν θέλουν να γίνει κάτι άλλο. Είναι εκπαιδευμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός θα έρθει μετά από ένα ευρωπαϊκό ματς στο Europa League και αυτά τα παιχνίδια αδειάζουν μια ομάδα αλλά δεν παύει να έχει μεγάλο ρόστερ και να είναι καλή ομάδα.

Σε αυτό το παιχνίδι o ΠΑΟΚ δεν χρειάζεται να δεχθεί γκολ. Γκολ σίγουρα θα βάλει. Πρέπει να είναι συγκεντρωμένος και να έχει ισορροπία. Το πιο σημαντικό είναι να μην δεχθεί γκολ. Είμαι αισιόδοξος και με τη βοήθεια της έδρας θα κερδίσει το παιχνίδι. Να έχει ισορροπία, να είναι συγκεντρωμένος και το πιο σημαντικό είναι να μη δεχθεί γκολ».

Για τον ρόλο των σημαντικών παικτών: «Σε τέτοια παιχνίδια οι παίκτες που έχουν συνηθίσει να παίζουν τέτοια παιχνίδια είναι πολύ σημαντικοί. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι για τέτοια ματς.

Είναι ξεκάθαρο ότι όσες φορές ο Φερέιρα δοκίμασε με τον Εσίτι στον άξονα δεν τράβηξε. Ο Μαουρίσιο και ο Μίσιτς είναι δύο παιδιά που μπορούν να ελέγξουν το ρυθμό του παιχνιδιού και να καθοδηγήσουν την ομάδα σωστά. Είναι ποιοτικοί παίκτες και σίγουρα το ανέβασμα του Πέλκα είναι σημαντικό».

Για τα ελληνόπουλα του ΠΑΟΚ: «Καταλαβαίνουν την πίεση περισσότερο και αυτό δεν τους βγαίνει σε καλό κάποιες φορές. Για παράδειγμα φαίνεται ότι ο Πέλκας φαίνεται ότι παίζει ρόλο η ψυχολογία του. Είναι σημαντικός για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ ».

Για το εάν πρέπει να προσέξει κάποιον παίκτη του Ολυμπιακού ο ΠΑΟΚ: «Ο Ελ Αραμπί είναι καλός, όπως και ο Βαλμπουενά. Πιστεύω ότι θα παίξει και ο Φορτούνης. Μπορεί να ξεκινήσει και βασικός».

Διαβάστε ακόμη...