«Σε συζητήσεις ΠΑΟΚ - Κρίστινσον»

Από sdna.gr: Σε συζητήσεις με τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ, Έγκμουντουρ Κρίστινσον, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτουν ΜΜΕ από την Ισλανδία, τονίζοντας πως οι επαφές των δύο πλευρών είναι σε πολύ καλό δρόμο.
Πηγή: sdna.gr
«Σε συζητήσεις ΠΑΟΚ - Κρίστινσον»


Για προχωρημένες επαφές του ΠΑΟΚ με τον 30χρονο πορτιέρε μιλούν τα ΜΜΕ της Ισλανδίας, το συμβόλαιο του οποίου με τους «βυσσινί» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Ο Έγκμουντουρ Κρίστινσον βρέθηκε στην Ελλάδα τον Αύγουστο του 2018 για λογαριασμό της ΑΕΛ, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών. Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, για την ώρα δεν υπάρχει συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με τον ΠΑΟΚ να εμφανίζεται στο προσκήνιο, ανοίγοντας δίαυλο επικοινωνίας με τον Ισλανδό.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τους συμπατριώτες του, οι επαφές μεταξύ ΠΑΟΚ - Κρίστινσον είναι αρκετά προχωρημένες και ορισμένοι σημειώνουν πως βρίσκεται προ των πυλών της Τούμπας δεδομένου πως έχει κερδίσει με τις εμφανίσεις του τους νταμπλούχους Ελλάδος.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο 30χρονος έγραψε ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς έγινε ο πρώτος τερματοφύλακας στην ιστορία της Super League - από το 2006 κι έπειτα - που κατάφερε να δώσει δυο ασίστ και μάλιστα μέσα στην ίδια σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...