Στοίχισε το κακό ξεκίνημα...

Από acpaok.gr: Ο ΠΑΟΚ Prima Holidays, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ταξίδεψε στα Χανιά, όπου γνώρισε την ήττα από τον τοπικό Ν.Ο. Χανίων με 9-6.
Πηγή: acpaok.gr
Στοίχισε το κακό ξεκίνημα...

Στο πρώτο οκτάλεπτο ο Δικέφαλος δε ξεκίνησε καλά με τους γηπεδούχους να παίρνουν από την αρχή το προβάδισμα. Στο γρήγορο 2-0 απάντησε με πέναλτι ο Παπάκος αλλά με τον ίδιο τρόπο σκόραραν κι οι γηπεδούχοι κάνοντας το 3-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου οκταλέπτου.

Με την έναρξη του δεύτερου οκταλέπτου οι Κρητικοί ανέβασαν τη διαφορά στα 3 τέρματα, 4-1. Ο Παπάκος σκόραρε στον παίκτη παραπάνω για το 4-2, ενώ ακολούθησε ένα τρίλεπτο με πολλές χαμένες ευκαιρίες από τους παίκτες του ΠΑΟΚ για εκ νέου μείωση του σκορ. Στο τέλος του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πέτυχαν ακόμη δύο τέρματα στον παίκτη παραπάνω με το τελικό σκορ του ημιχρόνου να διαμορφώνεται στο 6-2.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν το διπλό παίκτη παραπάνω κι ανέβασαν τη διαφορά στα 5 τέρματα, 7-2. Ο Κολμπένοφ μείωσε σε 7-3 αλλά όπως και στο προηγούμενο οκτάλεπτο έτσι και σε αυτό υπήρξε ένα αναποτελεσματικό επιθετικά τετράλεπτο με το σκορ να μένει αμετάβλητο μέχρι το τέλος.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο ο Δικέφαλος μπήκε καλύτερα από τα προηγούμενα. Με το τρίτο προσωπικό γκολ του Παπάκου κι ένα του Κεχαλάρη μείωσε σε 7-5. Ωστόσο με ένα γκολ στον παραπάνω κι ένα πέναλτι οι γηπεδούχοι ανέβασαν και πάλι τη διαφορά στα τέσσερα τέρματα, 9-5 στα μισά του οκταλέπτου. Με το δεύτερο γκολ του Κολμπένοφ ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 9-6. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με τον ΠΑΟΚ Prima Holidays να γνωρίζει την ήττα.

Συνοψίζοντας, ο ΠΑΟΚ πλήρωσε το κακό του ξεκίνημα με αποτέλεσμα να μη καταφέρει στη συνέχεια ν' αλλάξει την εικόνα της αναμέτρησης και να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Δικεφάλου το Σάββατο 7/3 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Πλέον ο ΠΑΟΚ έχει αρκετό χρόνο ν' ανασυνταχθεί, να πάρει ανάσες και να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.


Ν.Ο. Χανίων - ΠΑΟΚ Prima Holidays: 9-6

ΠΑΟΚ Prima Holidays (Χατζηθεοδώρου): Γρηγοριάδης, Σαρησάββας, Κολμπένοφ 2, Προσινικλης Ν., Παπαδόπουλος, Κεχαλάρης 1, Καλαϊτζής, Παυλίδης, Παπάκος 3, Προσινικλής Π., Ράντονιτς, Μουρατίδης, Νικολαΐδης

Διαβάστε ακόμη...