«Άκυρο» στον Μαρινάκη ενόψει Τούμπας!

Από inpaok.com:Πέρσι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η συνοδεία του έστησαν ολόκληρο... σόου κατά την άφιξη του Ολυμπιακού στην Τούμπα, που θέλησε να μπει στα αποδυτήρια, ίσως και στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς να διαθέτει διαπίστευση της Λίγκας και με ενεργή την απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.
Πηγή: inpaok.com
«Άκυρο» στον Μαρινάκη ενόψει Τούμπας!

Μάλιστα, αποφάσισε να μηνύσει τους αστυνομικούς που έκανα την... δουλειά τους, απαγορεύοντας του την είσοδο, με αποτέλεσμα η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι να ρωτήσει τις αρμόδιες αρχές, αν μεταξύ άλλων ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού μπορεί να μπει στα αποδυτήρια και τους χώρους του γηπέδου.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο ταξίαρχος Θεσσαλονίκης Χρήστoς Μπουλούμπασης, οι αρχές απάντησαν πως ο Μαρινάκης μπορεί μόνο να παρακολουθήσει το παιχνίδι από την σουίτα του γηπέδου, αφού υπάρχει ενεργή η απαγόρευση της ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.

Αντιθέτως, οι Θεοδώριδης και Καραπαπάς μπορούν να μπουν κανονικά σε όλους τους χώρους αποδυτηρίων ή γηπέδου.

Αναλυτικά, η απάντηση του Ταξίαρχου Θεσσαλονίκης σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε:

«Η απάντηση που πήραμε είναι ότι έχει απαγόρευση ενασχόλησης στο ποδόσφαιρο. Επομένως δεν μπορεί να μπει στα αποδυτήρια και στους χώρους του γηπέδου παρά μόνο στη σουίτα που θα του παραχωρηθεί. Αντιθέτως οι Θεοδωρίδης και Καραπαπάς μπορούν να μπουν κανονικά»

Διαβάστε ακόμη...