«Εύχομαι ξανά πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ»

Απο inpaok.com: Ο Βαλαώρας μίλησε για τον Δικέφαλο και για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Πηγή: inpaok.com
«Εύχομαι ξανά πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ»

Ο παλαίμαχος άσος της Λάρισας, Γιάννης Βαλαώρας μίλησε σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΛ το περασμένο Σάββατο με 2-1, για το φοβερό γκολ του Αουγκούστο (που τον άφησε με ανοιχτό το στόμα όπως είπε) και τόνισε ότι θα είναι παρών στην Τούμπα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αρχικά επισήμανε: «Για να είμαι ειλικρινής δεν πάω συχνά στο γήπεδο, αλλά στα παιχνίδια της Λάρισας με τις μεγάλες ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός προσπαθώ να είμαι εκεί. Παρά τις ελλείψεις των δύο ομάδων έπαιξαν πάρα πολύ καλά, μου άρεσε η Λάρισα που κατάφερε να κοντράρει τον νταμπλούχο ΠΑΟΚ. Όταν παίζεις με μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ τα δίνεις όλα».

Για το γκολ του Αουγκούστο: «Ειδικά το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ μας άφησε με ανοιχτό το στόμα, ήταν ένα από τα καλύτερα που έχουν μπει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Παρατήρησα την κίνηση, γύρισε το σώμα και το έβαλε σωστά, έλεγα να μην σουτάρει και πήγε η μπάλα στα δίχτυα, αν με έκοβες εκείνη την ώρα δεν θα έβγαζα αίμα. Ήταν το κάτι άλλο το γκολ του Αουγκούστο».

Και συνέχισε: «Έχω έρθει πολλές φορές στην Τούμπα και θα είμαι και την Κυριακή στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Είδα πως η απόδοση του Λημνιού έπεσε σε σχέση με την αρχή της χρονιάς. Ο Γιαννούλης είναι φανταστικός παίκτης, χαίρομαι που τον βλέπω».

Για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ θέλει να προσέξει πολύ, παίζεται το πρωτάθλημα σε αυτό το ματς. Εύχομαι να είναι καλά όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ και να μπορέσουν να φέρουν το πρωτάθλημα στην Θεσσαλονίκη».

Για το αν βρέθηκε ο ίδιος κοντά σε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό: «Συζητούσα με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, ειδικά στον Παναθηναϊκό έφτασα μια ανάσα για να πάω αλλά ήρθε ο Αντώνης Γεωργιάδης προπονητής σε εμάς και είπε πως αν φύγω δεν αναλαμβάνει. Εγώ ήμουν ευχαριστημένος από το γεγονός πως έμεινα στην Λάρισα».

Διαβάστε ακόμη...