Αίτημα για αλλαγή ημερομηνίας του Ξάνθη-ΠΑΟΚ λόγω… καρναβαλιού

Από sfina.gr: Με επίσημο έγγραφο προς τη διοργανώτρια αρχή της Super League, η Αστυνομία της Ξάνθης έχει ζητήσει την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ξάνθη και ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Πηγή: sfina.gr
Αίτημα για αλλαγή ημερομηνίας του Ξάνθη-ΠΑΟΚ λόγω… καρναβαλιού

Αφορμή για αυτό το γεγονός πως στις 1 Μαρτίου, όταν και είναι προγραμματισμένη η τελευταία αγωνιστική, στην Θρακική πόλη θα πραγματοποιηθεί και η μεγάλη γιορτή του καρναβαλιού, με την παρουσία χιλιάδων επισκεπτών.

Η αστυνομία της Ξάνθης, τονίζει στο επίσημο έγγραφό της, πως αδυνατεί να λάβει τα απαραίτητα μέτρα αστυνόμευσης και για τον ποδοσφαιρικό αγώνα (δεδομένου πως στην ακριτική πόλη θα ταξιδέψουν και χιλιάδες φίλαθλοι του ΠΑΟΚ για την παρακολούθησή του), κατά συνέπεια ζητά την αλλαγή ημερομηνίας διεξαγωγής της αναμέτρησης.

άν και εφόσον κάνει δεκτό το αίτημα της αστυνομικής διεύθυνσης Ξάνθης για αλλαγή ημερομηνίας του ποδοσφαιρικού αγώνα, θα πρέπει λογικά να μετατεθούν και οι υπόλοιποι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Λίγκας που ορίστηκαν (από τις αρχές Ιανουαρίου) να γίνουν την ίδια ημέρα και την ίδια ώρα.

Διαβάστε ακόμη...