Σπάει τα... κοντέρ ο Λημνιός

Από paok24: Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, έχοντας καταφέρει στα 21 του χρόνια να αποτελεί βασική επιλογή στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Σπάει τα... κοντέρ ο Λημνιός

Ο Δημήτρης Λημνιός έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης και πρέπει να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά για να φτάσει εκεί όπου μπορεί βάσει των δυνατοτήτων του.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ έχει καταφέρει την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο να είναι πολύ πιο ουσιαστικός. Κάτι που δείχνει στην πράξη.

Έχοντας αγωνιστεί σε 29 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έως τώρα στη χρονιά, το... κοντέρ για τον Λημνιό γράφει ασταμάτητα, δίνοντας ουσία στον Δικέφαλο με την παρουσία του στην ομάδα.

Με 6 γκολ και 5 ασίστ σε 2180 αγωνιστικά λεπτά έως τώρα στη σεζόν, ο Λημνιός δείχνει πόσο πολύτιμος είναι για τον Φερέιρα και το ζητούμενο είναι να συνεχίσει έτσι στο κρισιμότερο χρονικό σημείο της χρονιάς που ξεκινά τώρα.

Η αυτοπεποίθηση του είναι πολύ ψηλά και αν συνεχίσει έτσι μπορεί να εξελιχθεί σε έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές στην προσπάθεια του ΠΑΟΚ να πάρει και το φετινό νταμπλ!

Διαβάστε ακόμη...