Έπρεπε να υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός;

Από inpaok.com : Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την «πολεμική» του κατά του ΠΑΟΚ και (δευτερευόντως) της Ξάνθης, προχωρώντας σε καταγγελία, για την προσφυγή των δυο στο διοικητικό δικαστήριο.
Πηγή: inpaok.com
Έπρεπε να υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός;

Μάλιστα επικαλούνται το άρθρο 35 του ΚΑΠ, σύμφωνα με το οποίο απαγορεύεται η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια, ζητώντας την αποβολή των δυο ομάδων από το πρωτάθλημα.

Βέβαια αυτό αφορά μόνο τις αποφάσεις των αθλητικών δικαστηρίων και όχι της ΕΕΑ που είναι επιτροπή που υπάγεται στο κράτος.

Άλλωστε, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προσφύγει στο παρελθόν στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών και μάλιστα για απόφαση της ίδιας επιτροπή, εν μέσω της ποδοσφαιρικής σεζόν 2015-16!

Τότε η ΕΕΑ είχε αποφασίσει την απομάκρυνση του Βαγγέλη Μαρινάκη από τον προεδρικό θώκο των «ερυθρόλευκων» λόγω του περιοριστικού όρου της απαγόρευσης ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο.

Για να την αποκρούσει, ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο Διοικητικό Εφετείο, κάνοντας ακριβώς το ίδιο για το οποίο τώρα κατηγορεί τον ΠΑΟΚ!

Υποθετικά, αν η σημερινή καταγγελία του Ολυμπιακού είχε βάση, τότε μοιάζει με παραδοχή ότι έπρεπε να… αποβληθεί από το πρωτάθλημα την σεζόν 2015-16!

Διαβάστε ακόμη...