“Προσπαθούν να σας εκνευρίσουν για να αποβληθείτε ενόψει Ολυμπιακού”!

Από sfina.gr: Εκτός από τον Φερέιρα και οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήταν πολύ εκνευρισμένοι από τα σκληρά μαρκαρίσματα των παικτών της Λάρισας κατά την διάρκεια του αγώνα.
Πηγή: sfina.gr
“Προσπαθούν να σας εκνευρίσουν για να αποβληθείτε ενόψει Ολυμπιακού”!

Ο μεγάλος ο εκνευρισμός τους και ως εκ τούτου ο κίνδυνος αποβολής βασικού παίκτη, που θα του στερούσε την συμμετοχή στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ανάγκασε τους πιο ψύχραιμους στο τιμ των στελεχών της ομάδας να λειτουργήσουν "πυροσβεστικά" στην ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου.

Πέρασαν όσο πιο καθαρά μπορούσαν το μήνυμα στους παίκτες να ηρεμήσουν, με το επιχείρημα ότι "προσπαθούν να σας εκνευρίσουν για να πάρετε κόκκινες και να μην παίξετε αρκετοί απ' εσάς με τον Ολυμπιακό. Μην πέσετε στην παγίδα. Μείνετε συγκεντρωμένοι μόνο στο παιχνίδι και μην ασχολείστε με τον διαιτητή, γιατί κινδυνεύετε με αποβολή, θα είναι καταστρεπτικό για την ομάδα να έχει απώλειες βασικών παικτών ενόψει Ολυμπιακού, κανείς σας δεν περισσεύει, σας χρειάζεται όλους η ομάδα στο ντέρμπι της Κυριακής".

Η ομιλία στους παίκτες στα αποδυτήρια κατά την διάρκεια της ανάπαυλας του πρώτου ημιχρόνου είχε αποτέλεσμα. Οι διαμαρτυρίες τους δεν εξαφανίστηκαν, αλλά περιορίσθηκαν. Σε κάθε εστία έντασης που πυροδοτούσαν με τα πολύ σκληρά μαρκαρίσματά τους παίκτες των γηπεδούχων, οι έμπειροι παίκτες του ΠΑΟΚ, όπως ο Μαουρίσιο, έσβηναν πολλές φορές την... φωτιά πριν να ανάψει και έτσι αποφεύγονταν εκτεταμένες συρράξεις παικτών των δύο ομάδων, που εγκυμονούσαν τον κίνδυνο της αποβολής από τον Σέρβο ρέφερι Γιοβάνοβιτς.

Έτσι επιτεύχθηκε ο διπλός στόχος. Εκτός από το "τρίποντο" η ομάδα πάει αλώβητη και χωρίς απώλειες, λόγω τιμωριών, στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε ακόμη...