«Έζησα πολύ έντονα τον τελικό!»

Από inpaok.com: Για τον τελικό και την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος, μίλησε η μεγάλη άτυχη της φετινής σεζόν, Φωτεινή Νούσια στο INPAOK.
Πηγή: inpaok.com
«Έζησα πολύ έντονα τον τελικό!»

Επίσης, μίλησε για το πως πέρασε για αυτήν ο χρόνος του τελικού, για το γεγονός πως ο πρώτος της τίτλος με τον ΠΑΟΚ κατακτήθηκε στο Φιλίππειο στο οποίο έχει περάσει πολλά χρόνια από τη ζωή της, για την παρουσία του κόσμου στη Βέροια, για το αν θεωρεί πως το Φιλίππειο ταιριάζει στην ομάδα της, ενώ μίλησε και για την κατάσταση του ποδιού της και πότε αναμένεται να επιστρέψει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πως έζησε τον τελικό:

«Κάθε τελικός είναι μια γιορτή! Είναι θεωρώ η ανταμοιβή των κόπων όλων των αθλητών γιατί φτάνεις στην κατάκτηση ενός τίτλου! Ήμουν τρομερά χαρούμενη και ενθουσιασμένη που θα ήμουν μέλος ενός τελικού, αλλά παράλληλα και πολύ στεναχωρημένη λόγο του ότι δεν θα μπορούσα να αγωνιστώ λόγο του ποδιού μου. Πάντως έχω να σας πω πως το έζησα ως το τέρμα!»

Για το αν περνάει πιο γρήγορα ο χρόνος ενός τόσο μεγάλου αγώνα όταν αγωνίζεσαι ή όταν τον βλέπεις από έξω:

«Δεν περνούσε λεπτό! Δεν ξέρω αν φταίει το ότι ήμουν αγχωμένη (μάλλον παραπάνω από όσο θα έπρεπε) αλλά ειλικρινά η ώρα δεν περνούσε! Για έναν αθλητή όταν δεν αγωνίζεται η ώρα ειλικρινά δεν περνάει με τίποτα!»

Για το γεγονός πως ο πρώτος της τίτλος με τον ΠΑΟΚ κατακτήθηκε στο «Φιλίππειο» στο οποίο έχει περάσει πολλά χρόνια από τη ζωή της:

«Αντικειμενικά το Φιλίππειο είναι το σπίτι μου! Νιώθω αρκετά οικεία εκεί, όμως πιστεύω πως αυτό που πραγματικά κλέβει την παράσταση είναι ο τίτλος και όχι το γήπεδο. Όπου και αν βρισκόμασταν σε οποιοδήποτε γήπεδο της Ελλάδας σημασία έχει πως κατακτήσαμε ένα ακόμη τρόπαιο!»

Για τον κόσμο και την ατμόσφαιρα που δημιούργησε:

«Ο κόσμος! Αυτός ο κόσμος! Θα το πω ξανά και θα το λέω συνέχεια.. οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι οι καλύτεροι οπαδοί στην Ελλάδα! Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν κάθε φορά στο γήπεδο είναι πραγματικά καυστική και τους ευχαριστούμε παρά πολύ που βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας! Και θέλουμε να συνεχίσουν να είναι!»

Για το Φιλίππειο και αν θεωρεί πως είναι ένα γήπεδο που ταιριάζει στον ΠΑΟΚ:

«Το Φιλίππειο έχει δείξει όντως ότι μας «πάει»! Αυτό που πιστεύω όμως ότι μας κάνει να είμαστε τόσο αποτελεσματικές και στο τέλος να περνούμε τα αποτελέσματα που θέλουμε είναι αυτό το κατάμεστο γήπεδο από φίλους κι οπαδούς του αθλήματος που μας στηρίζουν πάντα με την παρουσία τους, καθώς και ο κόσμος του ΠΑΟΚ φυσικά που πάντα είναι εκεί παρόν για να δημιουργήσει μια εξαιρετική ατμόσφαιρα!»

Για την κατάσταση του ποδιού της και πότε θα επιστρέψει:

«Όπως γνωρίζετε ήμουν η άτυχη της χρονιάς! Το πόδι μου προχωράει σε πολύ καλούς ρυθμούς και βρίσκομαι σε πολύ καλή κατάσταση! Η στήριξη της διοίκησης, καθώς και του προπονητικού team όπως επίσης και η σκληρή δουλειά από πλευράς μου, είναι το κλειδί που θα μας δώσει τα αποτελέσματα που θέλουμε! Το πότε θα επιστρέψω θα σας το κρατήσω για λίγο ακόμη κρυφό (σ.σ. γέλια)».

Διαβάστε ακόμη...