«Εγώ στον ΠΑΟΚ, ο αδερφός μου στον Άρη, υπάρχει πολυιδιοκτησία;»

Από thessports.gr: Με αφορμή το θέμα της υποτιθέμενης πολυιδιοκτησίας που ταλαιπωρεί δικαστικά το τελευταίο δίμηνο τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ξάνθη, ο δημοσιογράφος Κώστας Τσαρούχας έθεσε δημόσια ένα ιδιαίτερο ζήτημα που άγγιξε στο παρελθόν τον ίδιο αλλά και τον αδερφό του Νίκο.
Πηγή: thessports.gr
«Εγώ στον ΠΑΟΚ, ο αδερφός μου στον Άρη, υπάρχει πολυιδιοκτησία;»

Συγκεκριμένα, ο γνωστός για τα ασπρόμαυρά του αισθήματα δημοσιογράφος ανέδειξε μέσω του Metropolis 95,5 το ζήτημα της περιόδου που τόσο ο ίδιος όσο και ο Αρειανός αδερφός του Νίκος Τσαρούχας είχαν ταυτόχρονα διοικητική ενασχόληση με ΠΑΟΚ και Άρη αντίστοιχα και ποτέ δεν τέθηκε ζήτημα πολυιδιοκτησίας. Για το ζήτημα μίλησε στο Metropolis 95,5 και ο Νίκος Τσαρούχας.

«Πριν λίγες ημέρες έγινε ένα σοβαρό συνέδριο στην Αθήνα, στο οποίο πήρα μέρος. Κάποια στιγμή ο αρεοπαγίτης πρόεδρος έθεσε το θέμα της πολυιδιοκτησίας και πήρα τον λόγο. Ρώτησα το εξής. Υπήρξε περίοδος που ο αδερφός μου ήταν πρόεδρος στον Άρη κι εγώ αντιπρόεδρος στον ΠΑΟΚ. Έπρεπε να υποβιβαστούν ο Άρης ή ο ΠΑΟΚ ή και οι δύο; Πέντε καθηγητές ήταν στο πάνελ και δεν μου απάντησε κανείς», δήλωσε στο Metropolis 95,5 ο Κώστας Τσαρούχας.

«Και οι δύο ουσιαστικά είμαστε συμμέτοχοι στους δύο συλλόγους. Ο Κώστας έχει μετοχές του ΠΑΟΚ κι εγώ του Άρη. Συναισθηματικά και αδελφικά, όμως, είναι σαν να ενισχύουμε αμφότεροι και τις δύο ομάδες», πρόσθεσε από την πλευρά του στο Metropolis 95,5 ο Νίκος Τσαρούχας.

Διαβάστε ακόμη...