Η απόφαση είναι PAOK TV και του χρόνου

Απο forza: Ο κύβος ερρίφθη και ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν με το PAOK TV. Στην Τούμπα αποφάσισαν να διαχειριστούν και τη νέα σεζόν μόνοι τους τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα, βλέποντας αφενός πως το τοπίο στην τηλεοπτική αγορά μοιάζει με "σημαδεμένη τράπουλα" κι αφετέρου πως τα χρήματα, που θα μπορούσαν να βρουν στην αγορά, μπορούν να βγάλουν και μόνοι τους.
Πηγή: forza
Η απόφαση είναι PAOK TV και του χρόνου

Όπως είναι τα πράγματα σήμερα, ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να βρει πρόταση στην αγορά αντάξια της δυναμικής του, αφού από τη μια δεν μπαίνει στο παιχνίδι η ΕΡΤ, κι από την άλλη η ΝOVA, στην οποία με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, εμπλέκεται ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, κράτησε εξ αρχής αρνητική στάση απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά.

Η αλήθεια είναι πως το PAOK TV κρίνεται επιτυχημένο εγχείρημα, στον ΠΑΟΚ είναι ευχαριστημένοι με ανταπόκριση που έχει ως τώρα και με δεδομένο ότι οι δυνατότητες εξέλιξης είναι τεράστιες, στην Τούμπα αποφάσισαν να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ μόνος του και αυτοδύναμος.

Ήδη έχουν γίνει επενδύσεις στην τεχνολογική αναβάθμιση για να είναι το προϊόν ακόμη καλύτερο του χρόνου και είναι ξεκάθαρο ότι η δεύτερη σεζόν θα είναι ακόμα καλύτερη της πρώτης.

Το πρόβλημα σ΄ αυτή τη φάση, θα το έχουν όλες οι υπόλοιπες ομάδες, που είναι αναγκασμένες να υποκύψουν στις διαθέσεις της NOVA, και να δουν τα έσοδά τους και τη ρευστότητά τους, να εξαρτώνται από μια εταιρία συμφερόντων Μαρινάκη.

*Μέσα στην καλή χαρά είναι αυτές τις μέρες ο Φερνάντο Βαρέλα. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ πέτυχε το πρώτο του γκολ στο κύπελλο, κάνοντας το 2-0 επί του Παναθηναϊκού, δίδοντας σκορ πρόκρισης, και το άλλο πρωί μπήκε στο καινούριο του σπίτι. Όπως αποκάλυψε η FORZA, o Βαρέλα αγόρασε σπίτι πριν λίγους μήνες και την Πέμπτη μετακόμισε.

*Αμνησία ή στην χειρότερη περίπτωση, καμιά διάθεση να προκαλέσουν... εντάσεις, δείχνουν όσοι περνούν να καταθέσουν στη δίκη για τη συμμορία και τα στημένα. Αναμενόμενο.

Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, που επέστρεψε την Τετάρτη σε μια γνώριμη θέση, αυτού του δεξιού μπακ, στην οποία έκανε καριέρα στη Γερμανία, περιμένει το σινιάλο από την διοίκηση για να ανοίξει η συζήτηση για τη σχέση του με τον ΠΑΟΚ και μετά το καλοκαίρι, που λήγει το συμβόλαιό του.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει κουβέντα γι΄ αυτό, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συζήτηση θα γίνει για συνεργασία με ορίζοντα διετίας.

Το αν θα είναι 1+1 ή 2ετές κλειστό, θα φανεί, δεδομένη θα πρέπει να θεωρούμε την επιθυμία και των δύο πλευρών, να μην μείνουν μόνο στη σχέση ομάδας – ποδοσφαιριστή.

Είναι σαφές ότι ο Βιεϊρίνια θα παίξει όσο αντέχει και η επόμενη μέρα θα τον βρει σε κάθε περίπτωση στην Τούμπα. Κανείς δεν ξέρει ακόμη σε ποιο ρόλο, ωστόσο αυτή η σκέψη, είναι στο μυαλό και των δύο πλευρών.

ΤΟΝ ΠΗΓΕ ΠΙΣΩ ΜΙΑ... ΜΟΛΥΝΣΗ

Λίγο πίσω πηγαίνει η επιστροφή του Λέο Ζαμπά... Ο Βραζιλιάνος, που έκανε επέμβαση στο γόνατο, επρόκειτο να αρχίσει να μπαίνει σιγά – σιγά, αλλά μια μόλυνση, που δεν είχε να κάνει με το χειρουργείο, τον πήγε πίσω. Αυτές τις μέρες ο Ζαμπά παίρνει αντιβίωση για να υποχωρήσει και το οίδημα στο γόνατό του και το κακό είναι ότι έχασε αρκετές προπονήσεις...

Η ΒΕΡΝΤΕΡ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ

Αν και αυτή την εποχή έχει τα... χάλια της και προσπαθεί να αποφύγει τον υποβιβασμό, η Βέρντερ Βρέμης κοιτά και το μέλλον της και την Τετάρτη άνθρωπός της ήταν στην Τούμπα. Αυτή την εποχή, το όνομα από τον ΠΑΟΚ που έχει πέσει στο "τραπέζι" στο γερμανικό μεταγραφικό παζάρι, είναι του Λημνιού. Για την ώρα, όμως, δεν προκύπτει κάτι συγκεκριμένο, παρά τις φήμες, που κυκλοφορούν.

Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΕΣΙΤΙ

Τετ α τετ με τον Εσίτι είχε πριν το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Παναθηναϊκό ο Φερέιρα. Ο Πορτογάλος προσπάθησε να εξηγήσει στον Νιγηριανό τι δεν κάνει καλά και πρέπει να βελτιώσει στο παιχνίδι του. Κι αυτό που πρέπει να βελτιώσει, είναι η υποδοχή της μπάλας και η μεταβίβαση, όταν ξεκινά το παιχνίδι από τους αμυντικούς. Αν βελτιώνεται; Θα δούμε...

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΣΛΟΒΑΚΙΑ

Όταν πριν οχτώ χρόνια οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης και Φάνης Τζανδάρης αγωνίζονταν στην ομάδα νέων του ΠΑΟΚ, ασφαλώς δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι θα έρχονταν η στιγμή, που θα βρίσκονταν αντίπαλοι στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας! Κι όμως, αυτό θα συμβεί στο εξής, αφού ο μεν Κωνσταντινίδης (μετά το πέρασμα από Μπρέσια και Αρη) συμφώνησε με τη Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε, ο δε Τζανδάρης (φόρεσε τις φανέλες των Ολυμπιακού, Πανιωνίου, Κόπερ Σλοβενίας και Παναθηναϊκού) υπέγραψε στη Σπάρτακ Τρνάβα.

Διαβάστε ακόμη...