Ο ΠΑΟΚ πρέπει να το πάει μέχρι τέλους

Απο forza: Μετά τα όσα έχουν ειπωθεί και γραφτεί, δεν υπάρχει έστω ένας κυβερνητικός να ακυρώσει αυτή την επιτροπή φάντασμα; Ας τα πάρουμε από την αρχή.
Πηγή: forza
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να το πάει μέχρι τέλους

Ο ΠΑΟΚ – και όχι μόνο – έχει κατηγορήσει τα δύο στελέχη της ΕΕΑ για αχυρανθρώπους του Αυγενάκη και αναφέρομαι στον Τζουλάκη και τον Φαραντούρη. Για τον δεύτερο μάλιστα, κατήγγειλε σύνδεση με δικηγόρο του Μαρινάκη του οποίου επισκέφτηκε το σπίτι παραμονές της συνεδρίασης της επιτροπής και λίγη ώρα μετά πίσω από εκεί η Σουλούκου.

Για τον Αρκούδη ο ΠΑΟΚ είπε ευθέως πως θα του κοπεί το χαμόγελο και λίγες μέρες μετά, ο Παναγόπουλος ισχυρίστηκε πως μέλος της επιτροπής ζητούσε χρήματα για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Η Μαρούπα που βλέπει παντού Νίντζα πάνω από την Ελλάδα που θέλουν να μας κατακτήσουν, κατηγορεί τον Αρκούδη πως ήρθε με έναν φάκελο στα χέρια του που είχε έτοιμη την εισήγηση και σε συγκεκριμένα σημεία της γραμμένη τη λέξη "υποβιβασμός". Δεν το είπε μία και δύο. Το είπε δέκα φορές.

Από τους δύο εισηγητές, ο Αρκούδης είναι ο οικονομολόγος. Ο νομικός της παρέας των εισηγητών είναι ο Δερδεμέζης, ο οποίος αθώωσε τον ΠΑΟΚ αντιλαμβανόμενος για το τι προβλέπει ο νόμος.

Αυτή η επιτροπή λοιπόν δεν έχει διαλυθεί ακόμη, τη στιγμή που υπάρχουν πολλά νομικά θέματα που απασχολούν τα μέλη της σε σχέση με τη συνεδρίαση της καταγγελίας του Ολυμπιακού για ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Όπως βέβαια το timing της ανακοίνωσης της απόφασης. Το πιο χυδαίο κομμάτι της υπόθεσης αφού στόχευσαν στα επεισόδια στο ΠΑΟΚ – Βόλος. Εκεί που υπήρχαν γονείς με παιδιά, νεαροί άνθρωποι που βράζει το αίμα τους και αρκετή αστυνομία.

Αν υπήρχε κυβέρνηση σοβαρή, με όλα αυτά τα στοιχεία που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας, χωρίς μάλιστα να υπάρχει καμία αντίδραση από τον Αυγενάκη και τα μέλη της επιτροπής, θα είχε διαλύσει αυτό το όργιο και θα είχε ακυρώσει ότι έχουν κάνει.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του πρέπει να το πάει μέχρι τέλους. Κανένα έλεος σε όποιον συμμετείχε σε αυτό το στημένο όργιο, κανένα έλεος σε όποιον λειτούργησε τόσο άρρωστα απέναντι στο κλαμπ, τον ιδιοκτήτη και τα στελέχη του. Και βέβαια στον κόσμο του.

Μέχρι να πατήσουν μαύρο χιόνι θα πρέπει να κυνηγηθούν πάντα μέσα σε νόμιμα πλαίσια. Για τον ΠΑΟΚ πλέον, το μοναδικό πράγμα που έχει νόημα, είναι να περάσει το μήνυμα σε ανθρώπους τέτοιας κοπής, πως αν τολμήσουν να κάνουν κάτι αντίστοιχο, θα μαρτυρήσουν.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ

Μιλάνε οι απέναντι για επιρροή του ΠΑΟΚ στη Ξάνθη και διάφορα ωραία παραμυθάκια αλλά στο κομμάτι που υπάρχει πραγματική επιρροή και μάλιστα πολλών ομάδων, δεν έχει πει κανένας κουβέντα.

Χωρίς να έχει πάρει τη Νova ακόμη ο Μαρινάκης, άσκησε επιρροή από το περασμένο καλοκαίρι και βόλεψε τους δικούς του, πχ τον Άρη μας.

Χρησιμοποιεί μέσω στελέχους του συνδρομητικού ότι ΜΜΕ διαθέτει, ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται να εμπλέκεται και σε κάποιες περιπτώσεις σαν και αυτή του Βόλου που μετά την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό δεν πληρώθηκε στην ώρα του.

Δεν ξέρω αν αποκτηθεί τελικά η Νova από τον Μαρινάκη, αλλά θα ήθελα να δω την άποψη της επιτροπής ανταγωνισμού αλλά και της ΕΕΑ. Η τελευταία ειδικά, θα ξεφτιλιστεί. Αν υπάρχει μέχρι τότε.

ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ

Ο γιατρός Μανώλης Παπακώστας, αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ για άλλα μέρη. Ο ΠΑΟΚ τον αποχαιρέτησε με τιμές και αυτός ανταπέδωσε.

Ο γιατρός μου είναι πολύ συμπαθής, όμως εδώ έχουμε να κάνουμε με πολλά κρίσιμα θέματα και πολλά λεφτά.

Κάποιες γλώσσες μου λένε πως ευθύνεται και για την υπόθεση Βέρνμπλουμ, αλλά και για Κρέσπο – Ζαμπά. Μιλάμε για ένα συμβόλαιο 1,5 εκατ που δεν επανήλθε ποτέ, για τον αρχηγό της ομάδας που ο ίδιος ισχυρίστηκε πως έγινε λάθος αρχική διάγνωση και έναν 21χρονo Βραζιλιάνο με μεγάλη μεταπωλητική αξία.

Εγώ γιατρός δεν είμαι, ούτε τον έξυπνο κάνω, ούτε πόρισμα βγάζω. Όμως μαζεύτηκαν θέματα και θα πρέπει να μπούνε σε μία σειρά. Ποιος δεν έκανε τι, ποιος έκανε λάθος, ποιος όρισε την στρατηγική αποκατάστασης, ποιος διέγνωσε λάθος. Μπορεί να έκανε και κάποιος παίκτης κακή εκτίμηση.

ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΙ

Κακά τα ψέματα, αν ερχόταν τον χειμώνα ο Κώστας Σταφυλίδης θα είχαμε το κεφάλι μας ήσυχο. Μία λύση στη θέση του αριστερού στόπερ, μία λύση για κάλυψη του Γιαννούλη αριστερά. Τώρα με τον τραυματισμό του Κρέσπο δεν θα είχαμε κανένα με κανένα θέμα,

Από τη μία το FFP, από την άλλη η διάθεση του ΠΑΟΚ να ρίξει τα κοροϊδίστικα λεφτά που πληρώνει, ίσως και οι απαιτήσεις του ίδιου του Σταφ, δεν προχώρησαν την υπόθεση και μείναμε ακάλυπτοι.

ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ

Ο ΠΑΟΚ είναι σαφές πως δεν υπολογίζει πλέον στον Μάριο Μπράνκο ο οποίος έχει σχετικά διακοσμητικό ρόλο από το καλοκαίρι και μετά. Τη δεδομένη χρονική στιγμή λοιπόν, γίνονται επαφές με διάφορους τεχνικούς διευθυντές και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποτελέσματα άμεσα.

Στόχος της οικογένειας Σαββίδη είναι να εξορθολογήσει το μπάτζετ, να δημιουργηθεί μία ομάδα πρωταγωνίστρια και παράλληλα να μην πετιούνται κάθε χρόνο δεκάδες εκατομμύρια.

Διαβάστε ακόμη...