«Εύχομαι να τα πάρει όλα ο ΠΑΟΚ!»

Από inpaok.com: Στη ρεβάνς του Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την περασμένη Τετάρτη (12/2), όπου ο Δικέφαλος κέρδισε με 1-0 και σφράγισε την πρόκρισή του, παρών ήταν και ο Γιάννης Ζουγανέλης.
Πηγή: inpaok.com
«Εύχομαι να τα πάρει όλα ο ΠΑΟΚ!»

Ο γνωστός ηθοποιός – τραγουδιστής μίλησε σε αθλητικό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και έπλεξε το εγκώμιο του Σαββίδη και του ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Οι ομάδες είναι ελληνικές και στεναχωριέμαι που έχουν τόσους ξένους παίκτες. Παίρνω τη χαρά του κόσμου. Ήμουν στο ΟΑΚΑ, παρακολούθησα το γήπεδο, δεν μου αρέσουν οι ύβρεις. Δεν μπορώ να ακούω βρισιές για τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη. Δεν μπορώ να το ακούω. Αγαπώ την Ελλάδα και την κάθε πόλη και ομάδα ξεχωριστά. Αυτή είναι η θέση μου. Αυτός έπρεπε να είναι ο κανόνας. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια ανταγωνισμού, πρέπει να απολαμβάνουμε τη διαφορετικότητα, να υποστηρίζουμε τις ομάδες μας, να βλέπουμε τα λάθη αλλά να καταλάβουμε ότι τα πάντα στη ζωή είναι ένα συμφέρον και χάθηκε ο ρομαντισμός, η καζούρα.

Χαίρομαι που ο Παναθηναϊκός με χαμηλό μπάτζετ, όσο είναι το μπάτζετ του πάγκου του ΠΑΟΚ είναι ο Παναθηναϊκός, κατάφερε να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Όταν μπήκε το γκολ του Πέλκα χάθηκε η ψυχολογία. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα ανώτερη και σίγουρα από τις καλύτερες ομάδες στα Βαλκάνια. Ο Παναθηναϊκός αντιστάθηκε απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που είναι καλύτερος του και είναι υποψήφιος για το κύπελλο και το πρωτάθλημα. Μακάρι να δούμε τα πράγματα πιο ουσιαστικά. Χάρηκα τους Έλληνες παίκτες του ΠΑΟΚ. Κατάφερε ο ΠΑΟΚ με πέντε μπαλιές να πηγαίνει στην περιοχή. Φαίνεται πως είναι δουλεμένη ομάδα, έχει ψυχραιμία και αγωνιστικότητα.

Όλο το γήπεδο έβριζε τον Αλαφούζο, ο οποίος καλώς ή κακώς έχει βάλει 80 με 90 εκατομμύρια. Ο Παναθηναϊκός είναι η αντανάκλαση της οικονομίας της Ελλάδας. Πάντοτε αγαπούσα τις ομάδες της Θεσσαλονίκης. Ο Σαββίδης έχει μια ευπρέπεια και φαίνεται πως αγαπάει τον ΠΑΟΚ. Συνέδεσε τον ΠΑΟΚ με τον ποντιακό ελληνισμό και αυτό έχει αποτέλεσμα να υπάρχει και μια πατριωτική πίστη. Ο ΠΑΟΚ είναι κατεξοχήν ομάδα της Μακεδονίας, όπως και ο Άρης και ο Ηρακλής. Τώρα θα κάνουμε τον Μάρτιο και μια παράσταση συμπαράστασης στον Ηρακλή. Σαφέστατα ήθελα να κερδίσει ο Παναθηναϊκός αλλά σαφέστατα υπήρχε μεγάλη η διαφορά. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ να τα πάρει όλα με το σπαθί του».

Διαβάστε ακόμη...