Αυτή την εταιρία αγοράζει ο Ιβάν Σαββίδης στη Χαλκιδική!!

Από sfina.gr: Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες του Ιβάν Σαββίδη δεν σταματούν και φαίνεται πλέον ότι η επόμενη κίνησή του έχει να κάνει... με το Νερό!
Πηγή: sfina.gr
Αυτή την εταιρία αγοράζει ο Ιβάν Σαββίδης στη Χαλκιδική!!

Μετά την "Σουρωτή" που ανήκει στον ΕλληνοΠόντιο επιχειρηματία, αυτός ετοιμάζεται να αποκτήσει και μια άλλη εταιρία με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα από τη Χαλκιδική, συγκεκριμένα από το HalkidikiPolitiki:

"Εντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση της εταιρείας Δουμπιά, της θυγατρικής εταιρείας της Οινοποιίας «Μαλαματίνα», που εκμεταλλεύεται το φυσικό μεταλλικό νερό, που αναβλύζει από την πηγή των Αγίων Αποστόλων, στην κοινότητα Δουμπιά του Δήμου Πολυγύρου Χαλκιδικής έχει επιδείξει ο Ιβάν Σαββίδης.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο ομογενής επιχειρηματίας και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα αναμετρηθεί ξανά-το είχε κάνει και για τη Σουρωτή- επιχειρηματικά με την οικογένεια Δαυίδ της Coca Cola 3Ε που επίσης ενδιαφέρεται για την εταιρεία.

Εκτός από τους δύο προαναφερθέντες, ενδιαφέρον για την εταιρεία έχει εκδηλώσει και η εταιρεία Ελληνικά Γαλακτοκομεία της οικογένειας Σαράντη, όπως επιβεβαίωσε στο Capital.gr ο κ. Μιχάλης Σαράντης, αλλά και ένα fund από την Κύπρο.

Ο διαγωνισμός για την εξαγορά της «Δουμπιά» θα γίνει την Τρίτη 3 Μαρτίου μιας και τότε λήγει η προθεσμία για την υποβολή δεσμευτικών οικονομικών προσφορών, χωρίς να αποκλείεται ολιγοήμερη παράταση, εάν το ζητήσει κάποιος εκ των συμμετεχόντων επικαλούμενος ουσιαστικό λόγο".

Διαβάστε ακόμη...