«Έχει αλλάξει η νοοτροπία της ομάδας!»

Από paok24.com:Η αλλαγή στη ψυχοσύνθεση της ομάδας τα δύο τελευταία χρόνια, το αήττητο που... εξιτάρει και η πολύτιμη βοήθεια του κόσμου.
Πηγή: paok24.com
«Έχει αλλάξει η νοοτροπία της ομάδας!»

Δύο χρόνια πριν η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ έχασε στα τελευταία δευτερόλεπτα το κύπελλο στον τελικό της Κοζάνης από τη Νέα Ιωνία και λίγο αργότερα το πρωτάθλημα από την αθηναϊκή ομάδα.

Δύο χρόνια μετά, ο Δικέφαλος έχει.. σαρώσει με την κατάκτηση του νταμπλ την περσινή σεζόν, επιτυχία την οποία βρίσκεται κοντά στο να επαναλάβει και φέτος, ιδιαίτερα μετά το κύπελλο που πανηγύρισε στο Φιλίππειο της Βέροιας πριν λίγες ημέρες.

Η Μαρία Χατζηπαρασίδου μίλησε στο PAOK24 και αναφέρθηκε στο τι έχει αλλάξει σε αυτά τα δύο χρόνια στο τμήμα:

«Έχει αλλάξει η νοοτροπία της ομάδας, το mentality που πλέον διαθέτει. Βοήθησε σε αυτό ο ερχομός του Δημήτρη Δημητρούλια και φυσικά η εξαιρετική δουλειά που συνεχίζει να γίνεται τώρα από τους κ. Πελεκίδη, Βακάλη. Έχει αποκτήσει νέα ψυχοσύνθεση πλέον η ομάδα».

Για την παρουσία των φίλων του ΠΑΟΚ στη Βέροια:

«Φτάσαμε στα μισά. Κατακτήσαμε τον πρώτο μας στόχο που ήταν το κύπελλο μας μένει ακόμη ένας, το πρωτάθλημα. Ο κόσμος ήταν δίπλα μας. Θέλαμε να είναι ο όγδοος μας παίκτης και όντως ήταν. Μας έδωσαν μεγάλη βοήθεια και ελπίζουμε να τους ανταμείψαμε με την εικόνα μας στον τελικό και την κατάκτηση του κυπέλλου».

Οι παίκτριες του Δικεφάλου παράλληλα με την διατήρηση των σκήπτρων του πρωταθλητή έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους και το αήττητο με την παίκτρια του ΠΑΟΚ να δηλώνει:

«Πέρσι μου το... χάλασε μία ήττα μας. Δε θα σταματήσω να το λέω πως εμένα σαν αθλήτρια με εξιτάρει το αήττητο και φέτος εκτός από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στόχος μας είναι και αυτός. Ελπίζω πως σε λίγους μήνες θα δώσουμε νέο ραντεβού στον Λευκό Πύργο έχοντας μαζί μας και την κούπα του πρωταθλητή για να είμαστε ακόμη περισσότερο χαρούμενες».

Διαβάστε ακόμη...