Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Πασχαλάκης! (pics)

Από paok24.com:Όλοι "πάγωσαν" χθες στο ΟΑΚΑ, βλέποντας τον Χρήστο Δώνη να πέφτει άσχημα επάνω στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ να μένει στο έδαφος.
Πηγή: paok24.com
Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Πασχαλάκης! (pics)

Ο Δώνης πήγε απρόσεκτα επάνω στον Πασχαλάκη και τον βρήκε ψηλά στο στήθος, ενώ ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να αλλάξει ακόμη και φανέλα, για να συνεχίσει κανονικά στο παιχνίδι, ξεπερνώντας το πρώτο σοκ, με τον Ιταλό ρέφερι του αγώνα να μένει στην κίτρινη κάρτα αναφορικά με τον παίκτη του "τριφυλλιού".

"Τι να καταλάβει...", ανέφερε λίγο μετά το παιχνίδι η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με το... παράσημο του Πασχαλάκη, ο οποίος για μία ακόμη φορά δείχνει πως η τρέλα... περισσεύει, ενώ ο ίδιος στο πλαίσιο δηλώσεων του, έσπευσε να υπερασπιστεί τον Δώνη, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ήθελε να τον βρει με αυτό τον τρόπο και να του προκαλέσει πρόβλημα.

Αυτή όμως δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Πασχαλάκης ήταν πρωταγωνιστής σε τέτοιο σκηνικό. Γυρνώντας ένα χρόνο πίσω, ήταν ο Μπαράλες τότε που τον βρήκε πολύ άσχημα με τις τάπες στα πλευρά, σε ένα παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λαμία.

Ο Τσαμούρης τότε είχε δει πως ο Μπαράλες είχε σηκώσει αντικανονικά το πόδι του, με τον ρέφερι από τον Πειραιά να του δείχνει κίτρινη κάρτα, σε μία φάση που σήκωσε αρκετή συζήτηση, με τον Πασχαλάκη και πάλι να ολοκληρώνει το παιχνίδι με ένα μεγάλο σημάδι στο πλευρό του.

Διαβάστε ακόμη...