Μηνυτήρια αναφορά ΠΑΟΚ κατά ΕΕΑ στον εισαγγελέα Αρείου Πάγου - Ζητάει διερεύνηση 4 κακουργημάτων

Από sdna.gr: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Βασίλη Πλιώτα μηνυτήρια αναφορά κατά των μελών της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Πηγή: sdna.gr
Μηνυτήρια αναφορά ΠΑΟΚ κατά ΕΕΑ στον εισαγγελέα Αρείου Πάγου - Ζητάει διερεύνηση 4 κακουργημάτων

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω της μηνυτήριας αναφοράς που κατατέθηκε από τον Μάκη Γκαγκάτση, ζητάει τη διερεύνηση κακουργηματικών και πλημμεληματικών αδικημάτων (παράβαση καθήκοντος, δωροληψία, παραβίαση προσωπικών δεδομένων και παραβίαση απορρήτου).

Μεταξύ άλλων η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζητάει το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών και του τηλεφωνικού απορρήτου των μελών της ΕΕΑ, συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις νομικές της ενέργειες.

Ήδη το ζήτημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων ετέθη σε προ εβδομάδος μηνυτήρια αναφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών και την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Για τον λόγο αυτό, άλλωστε παρέμειναν στην Αθήνα ο Μάκης Γκαγκάτσης και ο Αχιλλέας Μαυρομάτης, με την μηνυτήρια αναφορά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να περιλαμβάνει όλα όσα κατήγγειλαν τις προηγούμενες ημέρες οι «ασπρόμαυροι», μέσω ανακοινώσεων, μεταξύ αυτών και τη συνάντηση μεταξύ στελεχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, του Βαγγέλη Μπραουδάκη και του νομικού, Δημήτρη Τζουγανάτου.

Πλέον ο Άρειος Πάγος θα ξεκινήσει έρευνα, προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...