Καταθέτουν Γκαγκάτσης και Κωνσταντινέας

Aπό inpaok.com: Με δύο μάρτυρες θα συνεχιστεί σήμερα (13/2), η 5η ημέρα των καταθέσεων στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, στη δίκη της «Συμμορίας» του ελληνικού ποδοσφαίρου με 28 κατηγορούμενους, μεταξύ των οποίων ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής.
Πηγή: inpaok.com
Καταθέτουν Γκαγκάτσης και Κωνσταντινέας

Αυτή τη φορά είναι η σειρά του πρώην προέδρου της Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Βασίλη Γκαγκάτση, και του πρώην διεθνή διαιτητή, Πέτρου Κωνσταντινέα να απαντήσουν στις ερωτήσεις του προεδρείου, του Εισαγγελέα έδρας, Χαράλαμπου Λακαφώση αλλά και των συνηγόρων των κατηγορουμένων.

Μέχρι στιγμής έχουν καταθέσει οι εξής μάρτυρες, κατά σειρά: Σοφοκλής Πιλάβιος, Χρήστος Σάββας, Δημήτρης Μελισσανίδης, Γιάννης Αλαφούζος, Τάκης Φύσσας και Κύρος Βασσάρας.

Για τον Φεβρουάριο έχουν προγραμματιστεί άλλες δύο συνεδριάσεις (μετά τη σημερινή), στις 19/2 (όπου θα καταθέσει ο Αλέξης Κούγιας) και στις 27/2, ενώ για τον Μάρτιο υπάρχουν τέσσερις συνεδριάσεις στη δίκη, και συγκεκριμένα στις 12/3, 19/3, 26/3 και 31/3.

Διαβάστε ακόμη...