«Ο ΠΑΟΚ μπορεί την πρόκριση στο ΟΑΚΑ»

Από thessports.gr:Ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Στάικος Βεργέτης, σχολίασε όλα όσα έγιναν στις αναμετρήσεις ενόψει των προημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδος.Αναλυτικά όσα είπε:
Πηγή: thessports.gr
«Ο ΠΑΟΚ μπορεί την πρόκριση στο ΟΑΚΑ»

Για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό: "Ο ΠΑΟΚ αναμφισβήτητα έχει το πάνω χέρι, μετά και το πρώτο ματς στην Τούμπα. Αν προσέξει στην αμυντική του λειτουργία και κρατήσει μακριά από την περιοχή του τον Παναθηναϊκό, θα έχει τεράστιο πλεονέκτημα πρόκρισης. Είναι πολύ πιο εύκολο το έργο του ΠΑΟΚ σε σχέση με αυτό του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός καλείται να επιτίθεται συνεχώς και να ψάχνει γκολ, με τον ΠΑΟΚ να είναι πιο ήρεμος και να μην χρειάζεται να βιαστεί".

Για τις εμφανίσεις του ΠΑΟΚ στα εκτός έδρας ματς: "Ο ΠΑΟΚ διόρθωσε κατά μεγάλο ποσοστό την απόδοσή του τα τελευταία χρόνια στις αναμετρήσεις του εκτός Θεσσαλονίκης. Έχει εκμηδενίσει τις διαφορές του με τις ομάδες της Αθήνας και πρέπει να το αναγνωρίσουμε αυτό, γιατί τα προηγούμενα χρόνια δεν κατάφερνε να κερδίζει παντού".

Για την ήττα του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ: "Μια ήττα είναι σχεδόν πάντα επικοδομητική. Ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε πολύ πιο σωστά την ήττα του από τον Παναθηναϊκό, παρά ο Παναθηναϊκός τη νίκη του κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο πρωτάθλημα. Στο ματς κυπέλλου στη συνέχεια φάνηκε αυτό. Ο ΠΑΟΚ βγήκε πιο δυνατός από την ήττα στο ΟΑΚΑ".

Για την πεποίθηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού ότι μπορούν να γυρίσουν το ζευγάρι υπέρ τους: "Μπορούν να κυνηγήσουν την πρόκριση. Έχουν άγνοια κινδύνου οι παίκτες του Παναθηναϊκού, γιατί είναι νεαροί. Παίζουν με ένα θράσος και ένα ενθουσιασμό, που μπορεί να τους οδηγήσει σε μεγάλα αποτελέσματα. Φορούν και μια φανέλα πολύ βαριά, οπότε μπορούν να πιστεύουν ότι μπορούν να προκριθούν. Γι' αυτό ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι προσηλωμένος, συγκεντρωμένος και αν αξιοποιήσει τους κενούς χώρους. Δεν πρέπει να θεωρεί δεδομένη την πρόκριση από τώρα, γιατί αν ευτυχήσει ο Παναθηναϊκός να σκοράρει από νωρίς, θα δούμε ένα πολύ ωραίο ματς".

Για το Ατρόμητος-Άρης: "Είναι όλα ανοιχτά σε αυτό το ζευγάρι. Το 0-0 δεν δίνει προβάδισμα σε καμία ομάδα. Όποια ομάδα σκοράρει πρώτη, θα προκριθεί. Αυτό πιστεύω. Ο Ατρόμητος πρέπει να σκοράρει και έχει μεγάλη δυσκολία σε αυτό. Μετά το 0-0, πρέπει να σκοράρει. Πρέπει να αλλάξει την φιλοσοφία του εν μέρη και να κυνηγήσει κάποιο γκολ. Νομίζω δεν θα φτάσει στον Ατρόμητο, απλά να αμυνθεί. Αν εγώ ήμουν προπονητής του Ατρομήτου, θα προσπαθούσα να τολμήσω, όχι να φοβηθώ. Δεν θα έβαζα τους παίκτες μου να κάνουν όσα έκαναν στο Κλεάνθης Βικελίδης. Θα έβαζα τους παίκτες μου να επιτεθούν και ας ρίσκαρα να εκτεθώ και να μείνω εκτός".

Για το ελληνικό πρωτάθλημα και τη χρήση του VAR: "Θα είναι συναρπαστικό το τέλος στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό είναι πάρα πολύ κοντά. Το VAR εφαρμόζεται λανθασμένα και σε αυτό φταίνε οι διαιτητές μέσα στην αίθουσα του VAR. Στο εξωτερικό, οι διαιτητές μέσα στην αίθουσα δεν διακόπτουν ποτέ την πορεία του αγώνα. Ή έστω, την διακόπτουν σπάνια. Εδώ, γίνεται ένας χαμός. Είναι ένα συνονθύλευμα αυτή η διαδικασία. Πρέπει ο διαιτητής VAR να βοηθάει ουσιαστικά τον διαιτητή στο γήπεδο. Όχι έτσι όπως γίνεται εδώ".

Πηγή: Arena fm 89.4

Διαβάστε ακόμη...