Χ. Δημόπουλος: “Δεν μπορεί να γυρίσει το 2-0 ο Παναθηναϊκός, εκτός κι αν… κοιμηθεί ο Θεός”

Από sfina.gr:Ο Χρήστος Δημόπουλος μιλώντας στον Focus Fm 103,6 τόνισε ότι το 2-0 δεν μπορεί να το γυρίσει ο Παναθηναϊκός στην ρεβάνς του ΟΑΚΑ.
Πηγή: sfina.gr
Χ. Δημόπουλος: “Δεν μπορεί να γυρίσει το 2-0 ο Παναθηναϊκός, εκτός κι αν… κοιμηθεί ο Θεός”

Μεταξύ άλλων είπε:

"Δεν μπορεί να το γυρίσει το 2-0 ο Παναθηναϊκός. Εκτός κι αν... κοιμηθεί ο Θεός, ή είναι "πεθαμένος" ο ΠΑΟΚ όπως στον αγώνα πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ. Παλιά στο κύπελλο είχαμε κερδίσει με 6-1 στο πρώτο παιχνίδι στη Τούμπα την ΑΕΚ και μας έλεγε ο Χέερ ποιον θα μαρκάρει ο καθένας πριν από την ρεβάνς.

Του είπα πως αν χάσουμε με 5-0 δεν θα γυρίσουμε Θεσσαλονίκη, αλλά θα πάμε νότια στη Ρόδο. Ο ΠΑΟΚ με το 2-0 του πρώτου αγώνα έχει ασφάλεια, ασπίδα προστασίας. Το 2-0 δεν γυρίζει, εκτός κι αν δεν παίξει μπάλα ο ΠΑΟΚ. Ο Δώνης μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα δεν έχει να χάσει τίποτα και θα το δει αλλιώς το παιχνίδι.

Εγώ θα ξεκινούσα το ματς με τον Σφιντέρσκι γιατί παιχταράς και σκόρερ, αν και έχω ξαναπεί ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να παίζει με επιθετικό δίδυμο Σφιντέρσκι και Άκπομ σε όλα τα ματς.

Ο Μάτος για μένα είναι ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ, έχει ψυχή, δεν έπρεπε να μείνει εκτός αποστολής. Δύσκολα θα είναι για τον Βιεϊρίνια. Το ΟΑΚΑ είναι αχανές. Κάνεις μία κούρσα και... ψοφάς. Το ΟΑΚΑ είναι μεγαλύτερο γήπεδο σε διαστάσεις από την Τούμπα".

Διαβάστε ακόμη...