Ρότσα: «Ο ΠΑΟΚ έμαθε από την ήττα στο ΟΑΚΑ»

Από sdna.gr:Σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ... έπαθε και έμαθε μετά την ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ δήλωσε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο οποίος τόνισε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά είναι το φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Πηγή: sdna.gr
Ρότσα: «Ο ΠΑΟΚ έμαθε από την ήττα στο ΟΑΚΑ»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα στον Arena FM 89,4:

Για τον αγώνα της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ: «Είναι δύσκολο να ανατραπεί το σκορ του πρώτου αγώνα, έτσι όπως είναι οι ομάδες τώρα. Βέβαια, η εικόνα του ΠΑΟΚ στον αγώνα του κυπέλλου, με την εικόνα του στον αγώνα του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό, δεν είχε καμία σχέση. Έχω πει και στο παρελθόν, πως αν ο ΠΑΟΚ ισορροπεί την απόδοσή του στα εντός με τα εκτός έδρας παιχνίδια, θα ήταν όπως πέρυσι, μια πολύ καλή ομάδα. Φέτος όμως, δεν το κάνει με τόση μεγάλη επιτυχία».

Για το τι άλλαξε ο Φερέιρα στον ΠΑΟΚ από τον αγώνα Κυπέλλου μέχρι τον αγώνα πρωταθλήματος: «Εγώ υπερασπίστηκα τον κ. Φερέιρα μετά το ματς πρωταθλήματος, γιατί μέσα από τις ήττες μαθαίνει ακόμη. Είναι φιλόδοξος, νέος προπονητής με δυνατότητες. Ο ΠΑΟΚ είχε τεράστια διαφορά στα δυο αυτά ματς όμως. Πέρυσι ήταν καλύτερη ομάδα από ότι είναι φέτος, διότι φέτος έχει δυσκολευτεί πάρα πολύ τόσο σε όλα τα ντέρμπι, όσο και κόντρα σε άλλες ομάδες, μικρότερες. Έμαθε από την ήττα του στο ΟΑΚΑ όμως, αυτό φάνηκε στο ματς του κυπέλλου. Αν δεν μάθαινε από αυτή την ήττα, τότε όντως θα υπήρχε πρόβλημα. Είναι δύσκολο να ανατραπεί το 2-0, όμως αν ο ΠΑΟΚ παρουσιαστεί όπως στο πρωτάθλημα, τότε υπάρχει το ενδεχόμενο να ανατραπεί το σκορ. Δεν νομίζω όμως να είναι νωθρός, όπως στο πρωτάθλημα. Ο Φερέιρα έμαθε από αυτό που έπαθε. Αν ο ΠΑΟΚ παίζει με αργούς, χωρίς ποιότητα ποδοσφαιριστές στο κέντρο, τότε δεν έχει ελπίδα στην Αθήνα. Δεν νομίζω να συμβεί κάτι τέτοιο όμως»

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα: «Η Κυβέρνηση φοβάται το πολιτικό κόστος και ετοιμάζει νέες συναντήσεις με τον κ. Σαββίδη και τον κ. Μαρινάκη; Πουθενά δεν γίνονται αυτά. Το ποδόσφαιρο παντού, είναι ανεξάρτητο από την Πολιτεία. Μόνο εδώ είναι έτσι όπως είναι τα πράγματα. Οι μεγάλες ομάδες, έχουν σφυρίγματα μαζί τους πολλές φορές. Καλύπτονται έτσι αδυναμίες όμως. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν σε 52 ματς αήττητος επειδή ήταν σούπερ ομάδα. Φυσικά ήταν πολύ καλή ομάδα, όμως ήταν και τυχερός πολλές φορές, είχε και μερικά σφυρίγματα όπως όλες οι μεγάλες ομάδες».

Διαβάστε ακόμη...