Η εξήγηση του Φερέιρα με τον Στοχ

Aπό inpaok.com: Ιδιαίτερα συζήτηση είχαν την Δευτέρα, Αμπελ Φερέιρα και Μίροσλβ Στοχ.
Πηγή: inpaok.com
Η εξήγηση του Φερέιρα με τον Στοχ

Η Πορτογάλος τεχνικός ήθελε να εξηγηθεί με τον διεθνή Σλοβάκο ποδοσφαιριστή για να διατηρηθεί σε καλό επίπεδο η σχέση τους.

Ο Φερέιρα υποστήριξε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον παίκτη και οι λόγοι που δεν τον χρησιμοποιεί, αφορούν το αγωνιστικό πλάνο που έχει επιλέξει για τον ΠΑΟΚ.

Ο προπονητής του Δικεφάλου επιβράβευσε τον παίκτη για την επαγγελματική του συμπεριφορά, για την συνέπεια που επιδεικνύει στην καθημερινότητα της ομάδας και το γεγονός ότι δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα παρά το γεγονός ότι δεν έχει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια.

Τόνισε μάλιστα πως αν παραστεί ανάγκη και τον χρειαστεί η ομάδα, δεν θα διστάσει να τον χρησιμοποιήσει.

Ο Στοχ από την πλευρά του δεν έκρυψε ότι εξέτασε σοβαρά το ενδεχόμενο να αλλάξει επαγγελματική στέγη κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου...

"Δεν βρήκα αυτό που ήθελα και προτίμησα να μείνω. Δεν έχω συνηθίσει να μην αγωνίζομαι αλλά εφόσον είμαι εδώ, θα κάνω το καλύτερο που μπορώ καθημερινά στην προπόνηση και αν με χρειαστεί η ομάδα θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό", ήταν η απάντηση του Σλοβάκου που η άψογη συμπεριφορά του αποτελεί αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Οι καθαρές εξηγήσεις, δεν αφήνουν περιθώρια για παρεξηγήσεις σε μια εποχή μάλιστα, που δεν υπάρχουν στον ΠΑΟΚ περιθώρια για δυσάρεστες καταστάσεις στα αποδυτήρια.

Διαβάστε ακόμη...