Υπόθεση Άνταμ Σμιθ: Όλο το παρασκήνιο...

Απο basketplus.gr: Αδικαιολογήτως απών ο Άνταμ Σμιθ; Μάλιστα... Όταν την Παρασκευή έγραφε το Basketplus οτι ο Αμερικανός την... έκανε για ΗΠΑ (τον πίεζε και η σύντροφος του), η ΚΑΕ μέσω του γραφείου επικοινωνίας ενημέρωνε ότι ο γκαρντ του ΠΑΟΚ λόγω προσωπικού προβλήματος, θα απουσίαζε από το Ολ Σταρ Σαββατοκύριακο στο Ηράκλειο.
Πηγή: basketplus.gr
Υπόθεση Άνταμ Σμιθ: Όλο το παρασκήνιο...

Ο Έλληνας εκπρόσωπος του Σμιθ (έχει και τον Μέξα...) ενημέρωσε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι ο Αμερικανός δεν έμεινε Θεσσαλονίκη για αυτό το διάστημα και ότι δεν υπήρχε περίπτωση να μην είναι παρών στην προπόνηση της Δευτέρας 10/2. Δεν ήταν...

Το ότι-σύμφωνα με πληροφορίες-ανακλήθηκε η άρση άδειας του Σμιθ (είχε κόψει κάθε άδεια ο Σταυρόπουλος) φυσικά και είχε να κάνει με τις επαφές με τον εκπρόσωπο του παίκτη για την έλευση του Κώστα Μέξα στο Παλατάκι. Το ποιός κορόιδεψε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ας το πουν οι παθόντες. Δεν μπορεί. Είτε ο παίκτης, είτε ο ατζέντης του... Κάποιος είπε ψέμματα. Η ΚΑΕ οφείλει στον εαυτό της να απαντήσει.

Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ μπορεί να προσφύγει ακόμα και στην FIBA για να εμποδίσει τον Σμιθ να συμφωνήσει με άλλη ομάδα. "Πιστεύουμε οτι θα επιστρέψει μέχρι την Τετάρτη" έλεγαν στην ΚΑΕ, ενώ αναφορικά με το οικονομικό... Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στελέχη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, ο Σμιθ έχει κλείσει τον Δεκέμβρη, ενώ με βάση όρο στο συμβόλαιο του, μπορεί η ομάδα να του δώσει δόση Ιανουάριου ως και 15 Φεβρουαρίου. Άρα είναι στο 100% σύμφωνα με τα παραπάνω και η στάση του είναι αδιανόητη.

Ήταν φανερό οτι είχε προσχεδιάσει να φύγει με το τέλος των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Δίλημμα... Τον πιέζεις να επιστρέψει για να έχεις ένα επιθετικό όπλο στην μάχη της σωτηρίας, ή σεβόμενος τους συμπαίκτες του τον "κόβεις"; Προς το παρόν στον ΠΑΟΚ έχουν ενημερωθεί οτι οι ατζέντηδες του τον πιέζουν να επιστρέψει. Αν δεν το κάνει, από την ΚΑΕ κάνουν λόγο για απαίτηση αποζημίωσης, ενώ ο ίδιος φέρεται να αρνείται να ενημερώσει για το που βρίσκεται.

Διαβάστε ακόμη...