Ελπίζει στην έκπληξη με Βέρνμπλουμ – ετοιμάζεται ο Σουηδός για τα πλέι οφ!

Από sfina.gr: Για τους περισσότερους ο Πόντους Βέρνμπλουμ θεωρείται "καμένο χαρτί", εξαιτίας του ότι απουσιάζει από την ενεργό δράση εδώ και 14 μήνες.
Πηγή: sfina.gr
Ελπίζει στην έκπληξη με Βέρνμπλουμ – ετοιμάζεται ο Σουηδός για τα πλέι οφ!

Δεν είναι της ίδιας άποψης, όμως, το τιμ της ομάδας, που προετοιμάζει τον Σουηδό χαφ για τα πλέι οφ! Ο Βέρνμπλουμ προπονείται κανονικά με την ομάδα τον τελευταίο μήνα, παίζει και στα εσωτερικά διπλά, δεν έχει ενοχλήσεις και υπολογίζεται ότι σε δύο εβδομάδες θα έχει φτάσει στο 80% από πλευράς ετοιμότητας.

Ο Αμπέλ Φερέιρα ποντάρει στην έκπληξη που λέγεται Βέρνμπλουμ για τα πλέι οφ. Θα πει κάποιος, μετά από 14 μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού, μπορεί να στηριχθεί πάνω του; Η απάντηση είναι καταφατική. Από την στιγμή που θα είναι έτοιμος, λόγω εμπειρίας, ο 33χρονος Σουηδός θεωρείται πως μπορεί να σταθεί χωρίς πρόβλημα, ακόμα και μετά από τόσους πολλούς μήνες απραξίας.

Εύλογα ο επίσημος ΠΑΟΚ κρατάει χαμηλούς τόνους στην περίπτωση Βέρνμπλουμ, λόγω της μεγάλης περιπέτειας του Σουηδού. Είναι γνωστό πως η αποθεραπεία του πέρασε... από σαράντα κύματα, αλλά φαίνεται πως ήρθε η ώρα να "γίνει το θαύμα" με την επάνοδό του στην ενεργό δράση.

Ο ίδιος λέει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι είναι αποφασισμένος και θα κάνει το παν για να είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα στην κρίσιμη διαδικασία των πλέι οφ. Είναι, άλλωστε και η τελευταία του ευκαιρία...

Διαβάστε ακόμη...