Αναστάτωση με την απουσία του Σμιθ

Από paok24.com: Χωρίς τον Άνταμ Σμιθ πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, με την ΚΑΕ να επιβεβαιώνει την απουσία του Αμερικανού.
Πηγή: paok24.com
Αναστάτωση με την απουσία του Σμιθ

Στον Δικέφαλο ξεκαθαρίζουν ότι ο Σμιθ ήταν αδικαιολογήτως απών, κάτι που κάνει αμφίβολο το μέλλον του στο Παλατάκι.

Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι ο Αμερικανός γκαρντ, ήταν να βρεθεί στο ΕΚΟ All Star Game, αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη, με τον Μπόμπι Μπράουν να παίρνει τη θέση του.

Μόνο τυχαίο δεν ήταν αυτό, με τον Σμιθ να απουσιάζει σήμερα από την πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού του, Κώστα Μέξα και ενώ η ομάδα ξεκινά μία νέα τεράστια προσπάθεια να αποφύγει τις περιπέτειες.

Οικονομική εκκρεμότητα προς τον Σμιθ δεν υπάρχει όπως υποστηρίζουν οι επιτελείς του ΠΑΟΚ, με τον Αμερικανό να έχει εκφράσει τις προηγούμενες ημέρες προβληματισμούς για την κατάσταση στον Δικέφαλο, με την τελευταία εξέλιξη της απουσίας του από την προπόνηση να κάνει πολύ αμφίβολο το μέλλον του στους ασπρόμαυρους.

Στον ΠΑΟΚ επικρατεί εκνευρισμός με τη στάση του Σμιθ ειδικά σε ένα τόσο δύσκολο διάστημα που επιχειρείται μία συστράτευση δυνάμεων για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ο ατζέντης του άσου του Δικεφάλου ενημερώθηκε και από τους ασπρόμαυρους του ζητήθηκε να επιστρέψει ο παίκτης το αργότερο έως την Τετάρτη στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Το γυαλί με τον Σμιθ μοιάζει να έχει... ραγίσει και μένει πλέον να φανεί ποιες θα είναι οι εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμη...