Η πρώτη αντίδραση του Φερέιρα

Από thessports.gr: Στην κάμερα του PAOK TV μίλησε ο Άμπελ Φερέιρα ο οποίος αναφέρθηκε στην νίκη της ομάδας του με 4-0 επί του ΟΦΗ.
Πηγή: thessports.gr
Η πρώτη αντίδραση του Φερέιρα

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την εικόνα του αγώνα: «Θεωρώ πως στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε καλά στο ξεκίνημα, είχαμε καλά γρήγορη κυκλοφορία. Ο ΟΦΗ μας έκλεισε τους διαδρόμους όσο είχε την ενέργεια να το κάνει και αυτό μας δυσκόλεψε στην κυκλοφορία. Δεν είχαμε καθαρό μυαλό και πηγαίναμε με βιαστικές επιλογές να βάλουμε γκολ. Αυτό δεν έγινε. Στο δεύτερο ημίχρονο ανοίξαμε την άμυνα έγινε και έγιναν όλα πιο εύκολα. Είναι μία δίκαιη νίκη».

Για τις αλλαγές σε πρόσωπα: «Κατά πρώτον αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι πως υπολογίζω σε όλους τους παίκτες. Ολοι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Οσον αφορά τον Ομάρ που ήρθε μετά από καιρό θα ήταν καλύτερο σε άλλες συνθήκες να μπει ως αλλαγή για να πάρει τα λεπτά που χρειάζονταν, ωστόσο θεωρήσαμε πως ήταν καλή επιλογή να μπει γρήγορα στην εξίσωση και να διατηρήσουμε τον κορμό που θέλουμε να έχουμε φρέσκο για να ανταποκριθεί. Ολοι βοηθάνε και το έχουμε αποδείξει».

Είπε ακόμα: «Δύο πράγματα έχω να πω. Το πρώτο είναι ερχόμαστε από πολλά και συνεχή ματς κάτι που δυσκολεύει ήταν και η μεταγραφική περίοδος που περιπλέκει τα πράγματα στο μυαλό των παικτών που σκέφτονται διάφορα. Και το δεύτερο είναι πως για να χτίσεις κάτι καλό χρειάζεται χρόνος. Προσπαθούμε να τα κάνουμε όλα ταυτόχρονα. Δηλαδή για παράδειγμα μπαίνω στο γήπεδο και βλέπω τρεις τοίχους και λέω σε δύο λεπτά πρέπει να τους έχουμε ρίξει κάτω. Αλλά για να πέσουν αυτοί χρειάζεται χρόνος. Αν δούμε επίσης τη Λίβερπουλ θα καταλάβουμε πως έφτασε εδώ έχοντας χρόνια δουλειά πίσω της, με τον ίδιο κορμό, τον ίδιο προπονητή. Δεν συγκρίνομαι με τη Λίβερπουλ, αλλά όταν υπάρχει η μαγιά τότε με τον χρόνο θα γίνει μια δυνατή ομάδα που θα έχει συνέπεια και θα φέρνει τίτλους. Ο χρόνος δεν υπάρχει το καταλαβαίνω, αλλά πιστεύω πως αυτός είναι ο κατάλληλος δρόμος. Θέλω να πω τέλος πως έχουμε όλοι μερίδιο ευθύνης, εγώ, οι ποδοσφαιριστές, είτε κερδίζουμε, είτε χάνουμε. Αν συνεχίσουμε έτσι τότε οι πιθανότητες θα είναι μεγαλύτερες να έχουμε κάτι καλύτερο. Με αργά και σταθερά βήματα θα πάμε εκεί που θέλουμε. Αυτή την στιγμή δουλεύουμε έξι μήνες και χρειάζεται χρόνος. Από την στιγμή που έχουμε τον κορμό και την βάση θα προσθέτουμε ή θα αφαιρούμε στοιχεία που δεν λειτούργησαν τόσο σωστά. Ο προπονητής και οι παίκτες είναι οι ίδιοι που πριν 15 έχασαν από τον Παναθηναϊκό και έγινε ότι έγινε».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί στο κύπελλο: «Θα προσπαθήσουμε να έχουμε ίδια τρεξίματα και ίδια διάθεση όπως στο πρώτο παιχνίδι. Εχουμε τις προυποθέσεις για να περάσουμε και να το κάνουμε με νίκη. Αυτό είναι το dna μας θέλουμε να κερδίζουμε ανεξαρτήτος αντιπάλου».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ Facebook Twitter

Προηγούμενο άρθρο
Διπλό πρόβλημα στον ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...