ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Απο acpaok.gr: Όταν μεταξύ των 20 αθλητριών που βρίσκονται εντός και πέριξ του αγωνιστικού χώρου, τα φώτα πέφτουν στην τριάδα των διαιτητών (Ταρενίδης Κ.-Χατζημπαλίδης-Χρυσάφης) τότε κάτι δεν πηγαίνει καλά και εμείς δικαιούμαστε να σκεφτούμε διαφορετικά...
Πηγή: acpaok.gr
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα στον αγώνα καλαθοσφαίρισης γυναικών, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ-Νίκη Λευκάδας, πραγματοποιήθηκε ένα διαιτητικό «ανοσιούργημα», αφού η τριπλέτα των διαιτητών ήταν αυτή η οποία με τις ακατανόητες αποφάσεις της, έκρινε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να πορεύεται τον δικό του μοναχικό δρόμο και στο άθλημα της γυναικείας καλαθοσφαίρισης, προασπίζοντας τον αγώνα, την δουλειά και τον ιδρώτα των αθλητριών του, οι οποίες κοσμούν τις ηλικιακές εθνικές ομάδες και τα κλιμάκια αυτών, την επένδυση στο τμήμα και το όνομα και τη φήμη του Σωματείου μας.

Για όλους τους παραπάνω αληθείς λόγους, επικαλούμαστε το βίντεο του αγώνα το οποίο είναι στην διάθεση του οποιοδήποτε αρμοδίου ενώ παράλληλα ζητούμε την αυτοεξαίρεση των αδερφών Ταρενίδη (καθώς οι διαιτησίες τους έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο σε αρνητικά αποτελέσματα του ΠΑΟΚ), όπως και των Χατζημπαλίδη-Χρυσάφη, από όλους τους αγώνες εντός ή εκτός έδρας του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ μελλοντικά.

 

Διαβάστε ακόμη...