«Αγκάθι» τα μακρινά σουτ...

Από acpaok.gr: Σε ένα παιχνίδι υψηλού βαθμολογικού ενδιαφέροντος, με τον «ταλαιπωρημένο» φέτος ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ από τραυματισμούς, αλλά με την νεαποκτηθείσα Brittany Lewis για πρώτη φορά στη σύνθεσή του,
Πηγή: acpaok.gr
«Αγκάθι» τα μακρινά σουτ...

ο Δικέφαλος υποδέχθηκε την Νίκη Λευκάδας το μεσημέρι της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου 2020 στο PAOK Sports Arena, από την οποία γνώρισε την ήττα με 65-70.

Έχοντας να λύσει το «παζλ» της άμεσης ενσωμάτωσης της Αμερικανίδας, όσο και το πρόβλημα τραυματισμού της Λολίτας Λύμουρα, το οποίο της στέρησε τη συμμετοχή της μέσα στα Πατήσια κόντρα στο Σπόρτιγκ, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε αρχικά πίσω στο σκορ, 0-5, ωστόσο αντεπιτέθηκε άμεσα, με αποτέλεσμα να κλείσει την πρώτη περίοδο, προηγούμενος με 14-9. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ, με τη λήξη του ημιχρόνου να βρίσκει τις «ασπρόμαυρες» πίσω στο σκορ, 31-32.

Η ίδια εικόνα επικράτησε και στην επανάληψη, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν ισόπαλες την τρίτη περίοδο, 46-46. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, ο Δικέφαλος βρισκόταν πίσω στο σκορ για να ισοφαρίσει τελικά σε 60-60 και να περάσει μπροστά, 62-60, μόλις 2' πριν τη λήξη της αναμέτρησης. Οι αντίπαλες, με εύστοχο τρίποντο, έκαναν το 62-63, ενώ η ισοπαλία δεν άργησε να έρθει και πάλι, 63-63. Με τα τελευταία 30" να είναι για... "γερά στομάχια", ο Δικέφαλος γνώρισε τελικά την ήττα με 65-70.

Στην πρώτη της εμφάνιση με τα "ασπρόμαυρα", η Brittany Lewis πέτυχε 10 πόντους, με την ομάδα πλέον να έχει την ευκαιρία να δέσει καλύτερα ενόψει της συνέχειας, αφού η νεαποκτηθείσα βρίσκεται μόλις μία εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη.

Στην επόμενη αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ ταξιδεύει στην Αθήνα, όπου θα αντιμετωπίσει τις Εσπερίδες Καλλιθέας την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου.

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ - Νίκη Λευκάδας: 65-70

Αναλυτικά τα δεκάλεπτα: 14-9, 31-32, 46-46, 65-70

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Μασλαρινός): Lewis 10, Καρλάφτη 2, Λύμουρα 20, Κωτούλα 11, Σύρρα 4, Ταρπάγκου, Χατζηδάκη, Καρακούλα, Τζέλου, Mulligan 16, Λέξα 2, Κιλαζίδου

Διαβάστε ακόμη...