ΠΑΟΚτσής και Αρειανός τρέλαναν τους Κολομβιανούς! (vid)

Από inpaok.com:Άφησαν την όμορφη Θεσσαλονίκη και πήγαν στην Καρταγένα της Κολομβίας ανοίγοντας σουβλατζίδικο. Αυτή είναι η ιστορία ενός ΠΑΟΚτσή και ενός Αρειανού που από «εχθροί» στο γήπεδο, έμαθαν το σουβλάκι στους Κολομβιανούς.
Πηγή: inpaok.com
ΠΑΟΚτσής και Αρειανός τρέλαναν τους Κολομβιανούς! (vid)

Το ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο βρίσκεται παντού. Δεν γίνεται να βρεθείς σε οποιαδήποτε χώρα του πλανήτη και να μην βρεις έστω και ένα σουβλατζίδικο, ένα εστιατόριο, μια επιχείρηση που να ανήκει σε Έλληνα. Η Κολομβία και η Καρταγένα δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν εξαίρεση.

Ωστόσο το άξιο αναφοράς στην περίπτωση των Πέτρου Γκίνη και Γιώργου Σιτάρα δεν είναι πως άνοιξαν σουβλατζίδικο στην περιοχή, αλλά το ότι οι δύο φίλοι από την Θεσσαλονίκη είναι ΠΑΟΚ και Άρης. Δύο αντίπαλοι στα γήπεδα, έγιναν συνεταίροι με την ιστοσελίδα «Greek Reporter» ασχολήθηκε με τους δύο φίλους που μεταξύ άλλων έστειλαν και το δικό τους μήνυμα για τις οπαδικές κόντρες τονίζοντας: «Η ζωή δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ και ο Άρης. Η ζωή είναι να κοιτάς μπροστά, να την βλέπεις χρωματιστά, όχι μόνο ένα χρώμα».

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμη...