Κυβέρνηση : Επιμένει για την ανατροπή της ΕΠΟ

Από thessport.gr:Μπορεί στην επίσκεψη που έκανε ο Γιώργος Γεραπετρίτης στην Ελβετία να βρήκε δυσκολίες, καθώς οι ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ δεν έχουν καμιά διάθεση να κάνουν τα κέφια της κυβέρνησης και να συνυπογράψουν την ανατροπή της εκλεγμένης διοίκησης της ΕΠΟ, αλλά στην Αθήνα δε το βάζουν κάτω.
Πηγή: thessports.gr
Κυβέρνηση : Επιμένει για την ανατροπή της ΕΠΟ

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, ο υπουργός επικρατείας έχει σκοπό με την υπογραφή ενός μνημονίου συνεργασίας με τις διεθνείς συνομοσπονδίες, να καταφέρει να περάσει το καλοκαίρι τις θέσεις της κυβέρνησης, που συμπτωματικά συμπτίπτουν με τις επιδιώξεις του Ολυμπιακού.

Η κυβέρνηση πιστεύει ότι θα πάρει το ΟΚ από ΦΙΦΑ και ΟΕΦΑ το καλοκαίρι για να αυξήσει την εκλογική βάση το καλοκαίρι, να πείσει τις δυνάμεις του ποδοσφαίρου να δεχτούν και να ψηφίσουν ένα οικουμενικό σχήμα για να διοικήσει την Ομοσπονδία, στο οποίο θα έχει λόγο η κυβέρνηση και να αποσυνδέσει τη διαιτησία από την ΕΠΟ.

Όλα αυτά, πάντως, θα προκαλέσουν ΠΟΛΤ ΜΕΓΑΛΗ έκπληξη, αν τα δεχτουν ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ, καθώς θα συνιστούν μια κατάφωρη παραβίαση του αυτοδιοίκητου του ποδοσφαίρου.

Διαβάστε ακόμη...