«Το PAOK TV δεν είναι φωτοβολίδα, πιστεύουμε και επενδύουμε σε αυτό»

Από sdna.gr: Ο διευθυντής των New Media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης, μίλησε για το εγχείρημα του PAOK TV, τονίζοντας πως δεν είναι μια φωτοβολίδα και πως είναι κάτι στο οποίο οι «ασπρόμαυροι» επενδύουν.
Πηγή: sdna.gr
«Το PAOK TV δεν είναι φωτοβολίδα, πιστεύουμε και επενδύουμε σε αυτό»


Αναλυτικά όσα είπε:

«Όπως είπαμε από την αρχή ο ΠΑΟΚ επενδύει σε αυτό το πρότζεκτ, που λέγεται PAOK TV. Δεν είναι μία φωτοβολίδα. Πιστεύουμε πολύ σε αυτό και θέλουμε να το κάνουμε καλύτερο. Ήδη δουλεύουμε για τη νέα σεζόν, έτσι ώστε να προσφέρουμε μία εντελώς καινούρια εμπειρία σε όλους τους χρήστες του PAOK TV, με εφαρμογές για όλες τις συσκευές.

Σε αυτήν τη φάση δεν μπορώ να πω παραπάνω για το θέμα αυτό. Όλα τα ζητήματα χρειάζονται χρόνο και προετοιμασία, για να είναι έτσι όπως τα έχουμε φανταστεί».

Γιατί ο ΠΑΟΚ να μην αναζητήσει τηλεοπτική στέγη για τα παιχνίδια του την ερχόμενη σεζόν: «Θα απαντήσω με ερώτηση. Γιατί να το κάνει; Τη στιγμή που μιλάμε θεωρείτε εφικτό να υπάρξει κεντρική διαχείριση; Όχι! Για αυτόν τον λόγο οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο, όπως κάναμε και φέτος. Δώσαμε λύση τη στιγμή που κάποιοι έβλεπαν αδιέξοδο. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για οτιδήποτε καλύτερο».

Για τις βελτιώσεις που έχουν επέλθει στο PAOK TV: «Δεν παρατηρείται πλέον κανέναν θέμα ασφάλειας της μετάδοσης. Λύνεται το θέμα με την συμβατότητα του player για ορισμένα μοντέλα. Είναι στο τελικό στάδιο των εφαρμογών για τις τηλεοράσεις δύο εταιρειών που καλύπτουν το 70%-80% των τηλεοράσεων της αγοράς. Πριν καν ξεκινήσει ο πρώτος επίσημος αγώνας της νέας σεζόν, όλα θα είναι έτοιμα. Πέρα από τους αγώνες, θα μπορεί όποιος θέλει να δει όλα τα βίντεο που υπάρχουν στο PAOK TV».

Πηγή: Arena FM 89,4

Διαβάστε ακόμη...