«Έτοιμες να σηκώσουμε το κύπελλο!»

Από inpaok.com:Η πίβοτ της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, μίλησε για τη νίκη με 10-40, αλλά και την εμφάνιση κόντρα στο Πανόραμα, για τον μεγάλο τελικό στο κύπελλο, κόντρα στη Νέα Ιωνία, το Σάββατο (8/2) στη Βέροια, αλλά και για την έδρα που θα πραγματοποιηθεί ο τελικός, το «Φιλίππειο».
Πηγή: inpaok.com
«Έτοιμες να σηκώσουμε το κύπελλο!»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη και την εμφάνιση κόντρα στο Πανόραμα:

«Το ματς με το Πανόραμα χρησιμοποιήθηκε ως ένα δυνατό τεστ για εμάς, αφού πέρα από τη νίκη που θέλαμε για να συνεχίσουμε αήττητες στο πρωτάθλημα, είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε πράγματα τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε στον τελικό με τη Νέα Ιωνία».

Για τον τελικό με τη Νέα Ιωνία:

«Είναι το ματς που περιμένουμε όλους αυτούς τους μήνες! Είναι ο πρώτος στόχος της σεζόν. Τις τελευταίες εβδομάδες προετοιμαζόμαστε για αυτό το παιχνίδι. Είμαστε έτοιμες για να κατακτήσουμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Γνωρίζουμε πλέον τις αντιπάλους μας και τα νέα πρόσωπα που έχουν προσθέσει στο ρόστερ τους γιατί παίξαμε απέναντι τους πρόσφατα. Ξέρουμε τα δυνατά τους σημεία, αλλά και τις αδυναμίες τους. Θα είμαστε καλύτερες σε σχέση με το ματς του πρωταθλήματος, αλλά πρέπει να δώσουμε το 100% γιατί ο τελικός είναι ένα παιχνίδι και ο νικητής παίρνει τον τίτλο».

Για το «Φιλίππειο» όπου θα διεξαχθεί ο τελικός:

«Είναι πολύ όμορφο γιατί επιστρέφουμε σε ένα γήπεδο που δώσαμε τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Είχαμε τη στήριξη πολλών φίλων του ΠΑΟΚ και ελπίζω αυτό να συμβεί και στον τελικό του Σαββάτου και να είναι γεμάτο το γήπεδο».

Διαβάστε ακόμη...