Δώνης: «Σκεφτείτε να είχαμε πάρει εμείς ανύπαρκτο πέναλτι»!

Από sdna.gr:Ο Γιώργος Δώνης στις δηλώσεις του ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο ματς με τον ΠΑΟΚ στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδος, εκφράζοντας για μία ακόμα φορά την έντονη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία του Ελβετού Σέρερ.
Πηγή: sdna.gr
Δώνης: «Σκεφτείτε να είχαμε πάρει εμείς ανύπαρκτο πέναλτι»!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στην κάμερα της NOVA:

Για το αν υπάρχει κόπωση: Δεν θεωρώ ότι είναι έτσι τα πράγματα. Στο παιχνίδι Κυπέλλου πρέπει να είσαι λίγο πιο συγκρατημένος, διότι κρίνεται μια πρόκριση. ΑΝ κάποιος δει το ματς, θα αντιληφθεί ότι μέχρι το 70′ το ποσοστό κατοχής είναι στο 50-50, ενώ οι τελικές είναι υπέρ μας. Αν και ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε από την αρχή για να μας πιέσει, εμείς έχουμε ισορροπήσει το ματς. Επίσης, στο 3ο λεπτό δεν δίνεται μια καθαρή κόκκινη υπέρ μας, ενώ στο 34′ ο ΠΑΟΚ κερδίζει ανύπαρκτο πέναλτι, με το οποίο κάνει το 1-0. Σκεφτείτε, λοιπόν, το συγκεκριμένο σενάριο υπέρ του Παναθηναϊκού. Να πάρουμε εμείς ανύπαρκτο πέναλτι... Πόσο πολύ θα είχε διαφοροποιηθεί το παιχνίδι.

Για το αν υπήρξε απογοήτευση για τις διαιτητικές αποφάσεις: Τα νεύρα και η γκρίνια επηρεάζουν τους αθλητές. Αυτό φάνηκε και στο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, μέχρι το 68′ ακολουθήσαμε το πλάνο μας, ενώ στο τελευταίο 20λεπτο χαλάσαμε το μυαλό μας.

Για τη διαιτησία: Και στο Καραϊσκάκη και στην Τούμπα η διαιτησία δεν ήταν καλή. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έγιναν δύο πέναλτι, τα οποία αν τα είχαμε πάρει θα είχαμε νικήσει. Στην Τούμπα δόθηκαν πολλά ανάποδα σφυρίγματα. Και το περίεργο με ξένους διαιτητές. Ξένους, αλλά όχι τοπ επιπέδου.

Διαβάστε ακόμη...