«Ο ΠΑΟΚ ξέφυγε από τα ελληνικά δεδομένα!»

Από inpaok.com:Η παίκτρια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Ναταλία Χατζηγιαννίδου, μίλησε για τη νίκη κόντρα στον Οδυσσέα Γλυφάδας με 7-1, για το αν πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ιστορίας του σε σχέση με τα παλαιότερα χρόνια, για την διαφορά που υπάρχει με τις άλλες ομάδες και πόσο τις επηρεάζει ενόψει του Champions League, για το γεγονός πως παίζουν πολλές παίκτριες από τις ακαδημίες στους αγώνες, αλλά και για τις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.
Πηγή: inpaok.com
«Ο ΠΑΟΚ ξέφυγε από τα ελληνικά δεδομένα!»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη κόντρα στον Οδυσσέα Γλυφάδας:

«Κάναμε εύκολο το παιχνίδι από την αρχή, επιβάλλαμε τον ρυθμό μας, στο ημίχρονο ήμασταν 3-0 και στο δεύτερο διευρύναμε το σκορ. Ήταν ένα πολύ εύκολο παιχνίδι για εμάς».

Για το αν πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ιστορίας του σε σχέση με τα παλαιότερα χρόνια:

«Είμαστε σε πολύ κατάσταση. Δεν μπορώ να συγκρίνω με παλαιότερα χρόνια, γιατί έχουν αλλάξει προπονητές και συμπαίκτριες, αλλά νομίζω πως αυτή την στιγμή είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Για την διαφορά που υπάρχει με τις άλλες ομάδες και πόσο τις επηρεάζει ενόψει του Champions League:

«Ναι φαίνεται πως υπάρχει τεράστια διαφορά, ως τώρα δεν έχουμε βρει αντίπαλο που να μας προβληματίσει, ήταν όλες καθαρές νίκες και σίγουρα είναι κάτι που μας δυσαρεστεί, γιατί θέλουμε να υπάρχει ανταγωνισμός για να γινόμαστε και εμείς καλύτερες. Προσπαθούμε να ανεβούμε επίπεδο, μέσα από τις προπονήσεις, τα οικογενειακά διπλά και ίσως κάποια φιλικά».

Για το γεγονός πως παίζουν πολλές παίκτριες από τις ακαδημίες στους αγώνες:

«Ναι είναι κάτι πολύ ευχάριστο που αγωνίζονται οι νεαρότερες παίκτριες στα παιχνίδια και είμαστε πολύ χαρούμενες για το γεγονός πως γίνεται καλή δουλειά και στις ακαδημίες, ώστε να έρχονται και να πλαισιώνουν εμάς».

Για τις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας:

«Είναι πολύ όμορφο να αγωνιζόμαστε και να προπονούμαστε εκεί πέρα, που δίπλα μας προπονούνται οι άντρες, έχουμε όλα όσα χρειαζόμαστε και ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία».

Διαβάστε ακόμη...