Με Ολυμπιακό στη 15η αγωνιστική

Από acpaok.gr: ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, θα βρεθούν αντιμέτωποι στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών 2019-20.
Πηγή: acpaok.gr
Με Ολυμπιακό στη 15η αγωνιστική

Ο Δικέφαλος μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες και έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία, θα υποδεχτεί την ομάδα του Πειραιά, με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα τον διατηρήσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Το σύνολο του Μιχάλ Μάσεκ, καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδος, προετοιμάζεται κατάλληλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπου οι φίλαθλοι της ομάδας, αναμένεται να γεμίσουν τις εξέδρες του γηπέδου.

Για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η έμπειρη πασαδόρος, Καρολίνα Αλμπουκέρκι, δήλωσε:

"Γνωρίζω ότι υπάρχει ένας μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των δυο συλλόγων, οπότε πιθανώς το γήπεδο να είναι κατάμεστο στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι αντίπαλοί μας είναι αήττητοι έως τώρα στο πρωτάθλημα και προηγούνται στη βαθμολογία. Παρόλα αυτά, η δική μας ομάδα έχει βελτιωθεί αρκετά, κάτι που φαίνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Περιμένουμε και θέλουμε τους οπαδούς μας να έρθουν και να μας δώσουν την έξτρα δύναμη που χρειάζεται ώστε να φτάσουμε στη νίκη!"

Η διοίκηση της ομάδας καλεί όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, να παρευρεθούν στις εξέδρες του κλειστού γυμναστηρίου της Μίκρας και να στηρίξουν την προσπάθεια, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα, σε αθλητικά πλαίσια!

Η προετοιμασία των ασπρόμαυρων, ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης, ολοκληρώνεται με την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου.

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Κάλλης Εμμ.
Επόπτες: Σταυρίδης, Παπαδοπούλου Χρ, Γραμματεία: Παπαδοπούλου Σ.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 08 Φεβρουαρίου 2020 στις 17:30, στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας.

Διαβάστε ακόμη...